icon

Proč desetiměsíční syn brečí při oblékání?

verisek001
19. čer 2024

Ahoj. Máte to někde podobně? Od narození je oblékaní problém. Když syna oblékáme, tak to většinou prořve. Někdy je to v pohodě, ale většinou mu to vadí. Bodycka už nedávame co začal sedet. Takže pěkně tričko přes hlavu a rukávy 🤦‍♀️ teplaky jak kdy, ale taky není nadšený. To je něco na moje nervy 🙈 nevím proč mu to vadí.

sasanka88
19. čer 2024

@verisek001 proste dite. Moje deti taky nesnaseli oblekani. S toho vyroste....

junomcgaff
19. čer 2024

Naše taky řve 🤷‍♀️

orangutan123
19. čer 2024

@verisek001 našemu jsou 2 roky a je to problém furt...druhej zatím nemá problém

aktakd
19. čer 2024

@verisek001 Převlékání nesnáší i můj 7 letej syn, takže časem se to nezlepší a řevu je taky někdy kolem toho dost 😁
Ale mám i obdobě starý mimino a taky se mu to moc nelíbí.

exbordelar
19. čer 2024

Ano me deti se jako kojenci taky nerady oblekaly. Dokonce byly schopne rvat tak, jako kdybych je vrazdila 😅 Dopla jsem posledni patentek, najednou strih, usmev jak slunicko, jde se hrat!
Ja uplne vyrizena, zpocena az na zadku, a to decko, co jeste pred sekundou vrestelo na celou vesnici, se tvarilo, jak kdyby se nechumelilo 🤨😂
Takze ano, je to bezne 😄

jirovapa
20. čer 2024

@verisek001 moje první dcera od miminka u oblékání řvala, do teď se nerada převléká a neřeší co si vezme na sebe. Letos půjde do školy. Další dvě děti u oblékání nikdy neřvaly. 🙂

emillyhk
20. čer 2024

Syn to víceméně nesnáší doteď, a to je mu 3,5 🙈
Jak miminko řval pokaždé, když jsem ho převlékala nebo přebalovala. Bohužel byl dost boj, aby se naučil převléknout sám, s tím bojujeme pořád 🤦‍♀️
Nejsi v tom sama.