Stále brečí. Čím to může být?

evka_28
8. led 2021

Syn 5,5 měsíce neustále pláče. Kdykoli ho odložín na hrací podložku, vydrží chviličku a brečí, někdy začne řvát a to ho ještě ani nepustí z ruky. Poslední 2 dny mi začal brečet I u jídla. Stále kojím, ale už dostává i příkrmy. Začal brečet u příkrmů a to dost hystericky, přitom doteď krásně papal. Nevíte, čím to může být? Už jsem trochu nešťastná, nejde ho mít pořád na ruce (v nosítku být nechce), musím doma taky něco udělat. Uvařit jemu i sobě, alespoň malinko poklidit.

mydvaapes1
8. led 2021

Možná bolebřuch a prdíky :/..zkusila bych mu nechat pocucávat odvar z kmínu...stačí trošička...malá se mi po tom vždycky krásně vyprděla.

sigyn
8. led 2021

Nemůže mu růst zub? Naše dítko vždycky bylo hodně protivné, a to ještě nebyly vidět.

jipe
8. led 2021

že by zuby? třeba ještě vezme nosítko na milost, pokud máš nějaké ergonomické

klokanka31
8. led 2021

@evka_28 Taky tipuju zuby. Naše malá takhle vyváděla, bez příčiny se najednou rozplakala, a pak jsme našli dva zoubky 🙂

rejalin
8. led 2021

Mám stejně starého prcka. Donedávna byl také v podstatě téměř neodložitelny, dokonce se nechtěl nechat chovat ani od manžela. Teď během 3 týdnů se to moc zlepšilo - začal se otáčet a brát si sám věci, tak už vydrží na podložce i 5 minut sám 😂 manžel ho začal zničehonic bavit a teď dva dny zpátky vzal i to nosítko na milost. Takže nevzdávej se naděje. Jinak hodně mi pomáhá krmící židlička - dám si ji k lince a vařím (a u toho podávám do rukou hračky, povídám mu). Také hrací kolotoč ( mám ho přidělaný k židli a dávám mu ho občas nad podložku, to také vydrží než povesim prádlo atd 😉 ) S tím jídlem..zoubky, bříško, nebo mu třeba nechutnal nějaký nový příkrm a teď má blok (mně byl špenát odpouštěn 3 dny)..

lysecek
8. led 2021

@evka_28 jake mate nositko? Zkusila bych pujcit nekde jinou znacku - nektere deti nektere typy nositek bojkotuji.

evka_28
autor
9. led 2021

@lysecek máme Manducu

lysecek
11. led 2021

@evka_28 tak to urcite zkuste nekde pujcit a vyzkouset jine typy nositek. Na fb jsou nosici skupiny, maminky jsou tam ochotne, nekdo vam jiste pujci.

lysecek
11. led 2021

@evka_28 a idealne kdyby vam nekdo i zkontroloval a pomohl s nastavenim nositka, u kazdeho se to dela trochu jinak.. ted je na to blba doba, ale muzete aspon nekomu poslat fotky. Drzim palce!