Syn nechce kakat do nočníku. Má tady někdo podobný problém?

barmo
26. led 2021

Jdu si pro radu. Syn rok a 10měsíců nechce kakat do nočníku. Vyčůrá se krásně a vše chápe ale kakat ani náhodou. Byl schopný skoro dva dny nekakat a měl histerák, celý se klepal a sám si došel pro plínku, že jí chce. Takže jsem mu jí dala a v tu ránu se vykakal. Každopádně mi řekl že zadek je au protože mu to asi moc nešlo jak to držel dobu. Má tu někdo podobný problém? Že děti čůrají do nočníku ale to druhé pouze do pleny? Nechci, aby si vybudoval nějakou zácpu a takhle to držel každopádně už nevím jak to vysvětlit nebo co pro to udělat.

lentilkah
26. led 2021

Syn to mel ze zacatku stejne, curat chodil v pohode, ale bobek poustel na ferovku do trenek. Pak jsme zkusili zachod a od te doby kadi tam.

leniczka23
26. led 2021

Ma hromady času a ze zkušeností vím, že to kakání bývá na tom nocniku spíš problém. Nech to být, nenutí ho teď nějakou dobu, ať si kaká do pliny a jednou za čas bych to zkusila. Jednou to pochopí.
Máš strašně šikovného chlapečka pokud na roce a 10m čůrá na nočník 😊

neomenia
26. led 2021

Mame stejně staré syny a u nás to samé. Nenutim ho a nechávám plenku, protože vynucovanim akorát vyrobíte blok a psychogenni zácpu, které se pak budete obtizne zbavovat, pozor na to.

barmo
autor
26. led 2021

@lentilkah syn právě ani do trenek ne. Bud plina nebo to drzi 😟

barmo
autor
26. led 2021

@leniczka23 moc děkujuuuu. No snad to bude dobré. Jen jsem to zkusila a nočník měl úspěch až na to kakání. A rozhodně nechci aby to držel a měl nějaké zácpy to rozhodně ne... budeme zkoušet a uvidíme. Moc díky🙂

lentilkah
26. led 2021

@barmo A nezkousela si ten zachod?
Jinak mu proste zatim davat plinu, kdyz bude chtit kadit, ma jeste cas.

barmo
autor
26. led 2021

@lentilkah zkoušela máme na wc i dětské prkýnko ale taky jen čůrá.

codal
26. led 2021

@barmo měli jsme to stejně, mala prodělala průjem a od té doby se bála kakat a kakala jen do plíny. Zadržovala kakání několik dní, kroutila se a až když to nešlo vydržet, tak se vykakala, ale na nočník nechtěla, tak jsme ji nenutili. Jediný, co můžeš udělat, nechat ho, ono ho to přejde, ale musí se přestat kakání bát. Takže za mě nenutit, dát plínu, kdyz ji chce, a pořád a neustále chválit za každý bobek,🤣.