icon

Ahoj holky , aktuálně jsem 3 tydny po porodu a mam zkušenost z Podolí , celkově to byla celkem pozitivní zkušenost ,ale na další porod chci mít větší přehled 👀 Praskla mi voda v 1:13 ráno a do porodnice jsme přijeli po 2.

milenakulova
Včera v 15:42

Ahoj holky , aktuálně jsem 3 tydny po porodu a mam zkušenost z Podolí , celkově to byla celkem pozitivní zkušenost ,ale na další porod chci mít větší přehled 👀 Praskla mi voda v 1:13 ráno a do porodnice jsme přijeli po 2. Hodině , od začátku jsem vyžadovala aby se mnou mohl být partner , apelovali jsme dost na nadstandard nebo rodinný pokoj aspon po porodu , měla jsem porod sice rychlý ,ale náročný hned po zavedení balonku a proto jsem partnera potřebovala ještě více u sebe .. Ja po příjmu byla přesunuta na pokoj s jinou ženou a partner byl poslat domů , jelikož jsem měla veliké bolesti ,tak jsem si přišla jako hysterka co ruší ostatní a bylo mi tam velmi nepříjemně ( chtěla jsem se sebrat a po 4 dolézt jinam do porodnice) . Když už jsem šla na porodní sál , mohla jsem zavolat partnerovi ať přijede , po porodu se naštěstí uvolnil jediný nadstandard,tak jsme ho hned vzali ,ale bylo to opravdu o štěstí .. Kdyz jsem se před porodem ptala na nadstandard před porodem ,tak vse plné a bylo mi řečeno ,ze tam jsou ženy které nemají ani kontrakce .. Proto bych chtela u 2 porodu mít jistotu ,že tam partner se mnou muze byt od příjezdu 24/7 .. Máte zkušenost nebo vite o porodnici kde se mnou muže byt před porodem , během porodu a i na oddělení šestinedělí? Středočeský kraj nebo Praha , moc dekuji 🩷

anonym_590681
Včera v 15:52

Jsem zvědavá na zkušenosti ostatních, řekli mi, že se to nedá zajistit, zamluvit, stejně jako nadstandard pokoj. Buď máš štěstí a je volný nebo není. Ona ho chce totiž každá rodička. Tatínky posílají domů, hodně často porod nestihnou, neodhadnou, jak rychle bude porod postupovat a pak i dopravní špička.