Inofolic & Folandrol pomohl vám?
Je tu někdy kdo má zkušenosti? Pomohl/nepomohl pokud ano za jakou dobu? Bylo by to mé 3 těhotenství a zatím se nedaří, tak bych chtěla zkusit něco na nakopnutí. Snažíme se 7 měsíců, což je zatím nejdelší doba. Ovulaci si myslím že mám poznám ji na sobě plus každý měsíc si ji potvrzuji ovulačními testy. Zkusila jsem koupit tyto vitamíny, já beru ve formě kapslí, ale je to docela drahé tak mě zajímají zkušenosti jestli to mám cenu nebo ne 😁😊
Brala jsem inofolic, čtvrt roku. Jestli pomohl k úspěchu, těžko říct. Osobně si myslím, že k úspěchu nejvíce pomohlo měření bazální teploty (tzn. že jsem tedy věděla kdy ovuluju) a pak jsme se tomu s manželem přizpůsobili.
@mikejla93 no já jedu podle testů, vždy styk když byl test pozivní a den po.. takže trefit jsme se museli vždy. A furt nic 🫣 sama jsem na to zvědavá.. vkládám do toho docela velké naděje

Brala jsem inofolic, čtvrt roku. Jestli pomohl k úspěchu, těžko říct. Osobně si myslím, že k úspěchu nejvíce pomohlo měření bazální teploty (tzn. že jsem tedy věděla kdy ovuluju) a pak jsme se tomu s manželem přizpůsobili.