Ahoj,snažíme se o druhé dítko. Jelikož mám hodně nepravidelné cykly tak jsem zkusila ovulační testy od cca 13dc.
Byli negativní až 39dc jsem měla pozitivní test,aspoň tedy myslím.
Boleli mne dost vaječníky taky a hlen byl taky docela dost bych řekla.
Dnes 3 dny po pozitivním ovulačním testu a test je negativní.
Pošlu fotku.
Měsíc beru drmek v kapslích,magnezko a bkomplex.
Tak snad se zadařilo. Je tady taky někdo kto teď bude čekat a měl ovulaci taky teď někdy?☺️

@zuzik209 já , termin ms mam 7.11. 🙈
@ondruchovat tak můžeme čekat spolu☺️
@ondruchovat tak můžeme čekat spolu☺️
@zuzik209 jasan, ja jsem dnes dle
Fertility 2dpo.
@zuzik209 jasan, ja jsem dnes dle
Fertility 2dpo.
@ondruchovat já se nějak nemůžu řídit podle aplikace protože mám cykly fakt dlouhé 🫣
Ale pozitivní ovulační test vyšel 25.10 a 26.10 pak to už bylo slabý takže negativní. Naposled jsem měla ms 17.9 až 21.9.
Jako aplikaci mám ale spíš jen pro zapisování. Takže jsem 43dc a asi 3dpo.
@ondruchovat já se nějak nemůžu řídit podle aplikace protože mám cykly fakt dlouhé 🫣
Ale pozitivní ovulační test vyšel 25.10 a 26.10 pak to už bylo slabý takže negativní. Naposled jsem měla ms 17.9 až 21.9.
Jako aplikaci mám ale spíš jen pro zapisování. Takže jsem 43dc a asi 3dpo.
@zuzik209 jasni to chapu, ja mam cykly
Pravidelne na hodinu a docela kratke cca 24 dnu.
@zuzik209 jasni to chapu, ja mam cykly
Pravidelne na hodinu a docela kratke cca 24 dnu.
@ondruchovat aspoň si to hezky uhlidaš všechno když máš pravidelné cykly. A máš už děti?
@ondruchovat aspoň si to hezky uhlidaš všechno když máš pravidelné cykly. A máš už děti?
@zuzik209 joooo to jde pekne kdyz mas nekdy i dve MS v mesici 🙈😅 jj mam 7 letou. Ta byla na druhy pokus po pozitivnim clearblue ovulacnim testu
@zuzik209 joooo to jde pekne kdyz mas nekdy i dve MS v mesici 🙈😅 jj mam 7 letou. Ta byla na druhy pokus po pozitivnim clearblue ovulacnim testu
@ondruchovat to zase chápu že je to na prd když to máš 2x v měsíci🫣já mám skoro 3 letého kluka. Ten si přeje ségru 🤣
@ondruchovat to zase chápu že je to na prd když to máš 2x v měsíci🫣já mám skoro 3 letého kluka. Ten si přeje ségru 🤣
@zuzik209 ahojky; tak jak si vedes? Kdy budes testovat?😅
@zuzik209 ahojky; tak jak si vedes? Kdy budes testovat?😅
@ondruchovat ahojky dnes test asi 8dpo nebo 9dpo já sama nevím. Test intime ale je slaboučký zatím.
@ondruchovat ahojky dnes test asi 8dpo nebo 9dpo já sama nevím. Test intime ale je slaboučký zatím.
@zuzik209 ja jeste nedelala ani, dnes jsem tak 9dpo. Nevim jestli mam cekat nebo udelat😅😅
@zuzik209 ale neco tam je
@zuzik209 ja jeste nedelala ani, dnes jsem tak 9dpo. Nevim jestli mam cekat nebo udelat😅😅
@ondruchovat dnes jsem dělala mamatest a nic tam nevidím. Asi ještě počkám,mohla jsem mít posunutou ovulaci.
@ondruchovat dnes jsem dělala mamatest a nic tam nevidím. Asi ještě počkám,mohla jsem mít posunutou ovulaci.
@zuzik209 ja dnes test bilo🥲
@zuzik209 ja dnes test bilo🥲
@ondruchovat já dnes takhle. Ale je to mamatest.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

@zuzik209 já , termin ms mam 7.11. 🙈