Jako pojišťovnu doporučíte? VZP, ZPMV nebo jinou?
Ženy, podělíte se o zkušenosti? Dlouhodobě jsme byli u Vojenské ZP, ale už s nimi nejsem spokojená. Ráda využívám příspěvky na děti (mám tři a jsem samoživitelka), typu sportovní aktivita, letní pobyt, dentální hygiena, plavání atd. Byla mi doporučena VZP, ale nevím... Kde jste vy a jak jste spokojené? Předem moc děkuji za sdílení.
Mám vzp, čerpání příspěvků je jednoduché přes aplikaci. Mám tam přidané děti. Vidím, na co můžu u každého příspěvky využít, kolik a kolikrát jsem ten rok už čerpala. Vždy vše bez problémů. Rozpis příspěvků je na webu.
Ja uz mam asi od svych 15 let OZP a nezkoumala jsem moc jak to maji jine, jsem s nima docela spokojena. Maji online aplikaci, kde se da prehledne videt co kdo kde (ja a deti) cerpa, pripomina prevence, sbiraji se za ne body, za body se pak daji cerpat prispevky (maji prispevky na ockovani, na cyklohelmy, na vitaminy, na nejaky lreventivni vysetreni, na dentalni hygienu...) - nepokryjou celou castku, ale proplati aspon par stovek (vetsinou prispejou 500 nebo 1000). Staci si to najit v apce, nahrat tam uctenku/fakturu a odklepnout.
Kdykoliv jsem musela kamkoliv do zdravotnickeho zarizeni, meli s nimi smlouvu, nebyl problem. Jestli ma jina pojistovna lepsi sluzby, netusim. Ale OZP ma dost dobre na to, abych se po jine neshanela (a netravila tim cas a usili) 🙂.
Mám vzp, čerpání příspěvků je jednoduché přes aplikaci. Mám tam přidané děti. Vidím, na co můžu u každého příspěvky využít, kolik a kolikrát jsem ten rok už čerpala. Vždy vše bez problémů. Rozpis příspěvků je na webu.
@anonym_1b00eb A můžu se prosímtě zeptat, zhruba na kolik Ti vyjdou ročně příspěvky na jedno dítě? Jestli teda víš...
Já mám Cpzp a jsem spokojena. Dětem poskytují tuším do 1500 plus já vždy využívám i bonus plus na 250 kc na dentální potřeby a vitaminy na podzim. Dětem skoro vždycky něco vyberu, plavecký kurz, sportovní kroužek, tábor, helma na kolo.. Já pravidelný pohyb, sono vyšetření a Krok pro zdraví. Navíc u nás mají smlouvu snad s každým. A pres apku vyřídím všechno rychle a pohodlně.

Ja mam ZPMV a sejri mě způsob zadani o příspěvky, vzdycky se mi to podari az na ponekolikate, zkousela jsem i apku a tam jsem to nenasla vubec...