Kolik dnes stojí celková rekonstrukce koupelny?
Ahoj.
Rekonstruovali jste někdo v poslední době koupelnu? Myslím úplnou rekonstrukci - nové obklady, novou sanitu, baterie, radiátor, nějaké skříňky a poličky atd.? Na kolik vás to prosím vyšlo a co vše jste v ceně měli?
Aktuálně řeším náklady na rekonstrukci koupelny 3 x 2.5 m. Pračka a sušička se měnit nebude, stejně tak ani žádné rozvody vody nebo topení.
Děkuji
Hodně záleží na tom, zda budou nové obklady lepit na ty stávající nebo zda původní vybourají. Zda bude nová vana, sprchový kout vyzděný nebo se musí koupit vanička a skleněné dveře, podomítkové baterie, pokud bylo původní wc na zemi (kombinované) a teď bude závěsné atd. To vše ti o hodně zvedne rozpočet.
@jennyska
Ahoj, my teď .
Čekáme jen na termín, kdy začnou .
Nás to vyjde na 310 tis.
@dominika963852 co vse budete predelavat, prosim?
Hodně záleží na tom, zda budou nové obklady lepit na ty stávající nebo zda původní vybourají. Zda bude nová vana, sprchový kout vyzděný nebo se musí koupit vanička a skleněné dveře, podomítkové baterie, pokud bylo původní wc na zemi (kombinované) a teď bude závěsné atd. To vše ti o hodně zvedne rozpočet.
@1pomnenka stare chceme dat dolu, sanita cela nova - sprcha, toaleta a taktéž nové baterie.
Počítej 150K a to nebude žádnej luxus. Práce je nejdražší položka a to ještě nevíš, kdy může firma začít. Čekačka může taky být dlouhá.
Strašně záleží na materiálu. Mě rekonstrukce vyšla cca na 160 tisíc. Je v tom vyzdění jádra, obklady, komplet vybavení (bez pračky) - sprcháč, sanita. Rozvody vody. Elektřinu mi dělal taťka, takže jen materiál.
Měla jsem jednoho dělníka, který dělal stavební práce a obklady a pak vodáka.

@jennyska
Ahoj, my teď .
Čekáme jen na termín, kdy začnou .
Nás to vyjde na 310 tis.