Křeče před menstruací a nakonec těhotenství?
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat 😊 Menstruaci mám dostat dnes a těhotenský test jsem si dělala v neděli, ale vyšel negativně. Od neděle mám ale občasné křeče a bolesti v podbřišku. Normálně takové bolesti před menstruací ani během ní nemívám, takže mě to trochu překvapilo.
Měla jste některá podobnou zkušenost? Že jste pár dní před očekávanou menstruací měla křeče nebo bolesti, test byl ještě negativní a nakonec z toho bylo těhotenství?
@bambule99 ano, ja ano. Rika se tomu uhnizdovani a mela jsem to přesně tak jak píšeš. V době, kdy jsem mela dostat ms, jsem mela bolesti podbřišku a rikala jsem si, ze to teda nevyšlo. A když jsem ty bolesti mela uz několik dní, ale ms pořád nikde, tak mi došlo, ze to asi vyšlo 🙂 Dala bych tomu pár dní, možná tyden, a zkusila test znovu. Držím palce.
@rikatoka Přesně to si říkám já.. a předtím jsi test nedělala?
Ahojky, také jsem to tak měla. Byla jsem si jistá, že přijde MS a ty křeče nebo pocity jsem měla ještě několik dní po + těhotenském testu. 🙂

@bambule99 ano, ja ano. Rika se tomu uhnizdovani a mela jsem to přesně tak jak píšeš. V době, kdy jsem mela dostat ms, jsem mela bolesti podbřišku a rikala jsem si, ze to teda nevyšlo. A když jsem ty bolesti mela uz několik dní, ale ms pořád nikde, tak mi došlo, ze to asi vyšlo 🙂 Dala bych tomu pár dní, možná tyden, a zkusila test znovu. Držím palce.