Krvácení/Růžové špinění v těhotenství.
Ahoj, potřebovala bych se vykecat a asi najít někoho, kdo to měl stejně a vše bylo v pořádku. Aktuálně jsem 7+4tt.. když jsem byla 7+0, začala jsem večer krvácet, jela jsem na pohotovost, tam vše v pořádku, srdíčko v pohodě, žádný hematom nic. Poté jsem byla teď v pátek na gyndě (7+3), protože jsem večer před tím opět měla krev. Dal mi ascorutin na zastavení krvácení, opět vše v pořádku jinak. Nakázaný klidový režim, jako kdybych měla anginu a při zhoršení do nemocnice. No jo, ale růžové si stále utírám a dnes ve sprše mi dokonce i tekla trochu krev po noze, to jsem si utřela a od té doby nic, jen pořád růžové, takže hlídám a kdyby cokoliv, tak jedu. Ale jsem z toho psychicky vyšťavená, ten stres jít na záchod, šílený. Bojím se, že to fazole nezvládne. Měla jste to některá taky tak se šťastným koncem? Moc díky.🙏🏻
Já měla masivní krvácení v 8tt,ale jako, že jsem málem vykrvácela.Myslela jsem, že je konec.Hospitalizace a mimi to zvládlo, další silné krvácení v 12tt a opět hospitalizace.Dlouhou dobu jsem brala ascorutin a utrogestan,do cca 15tt jsem silně špinila tmavou krví.Musela jsem jen ležet.Teď jsem 23tt a vše vypadá naprosto v pořádku.Tak snad už bude všechno ok.Takže šance na dobrý konec je,ale chápu vás,taky jsem měla šílené nervy.Navíc je to moje třetí těhotenství a u dvou předchozích jsem neměla vůbec žádné obtíže, takže jsem tohle vůbec neznala.Myslím na vás, ať vám to taky dobře dopadne❤️
Já měla masivní krvácení v 8tt,ale jako, že jsem málem vykrvácela.Myslela jsem, že je konec.Hospitalizace a mimi to zvládlo, další silné krvácení v 12tt a opět hospitalizace.Dlouhou dobu jsem brala ascorutin a utrogestan,do cca 15tt jsem silně špinila tmavou krví.Musela jsem jen ležet.Teď jsem 23tt a vše vypadá naprosto v pořádku.Tak snad už bude všechno ok.Takže šance na dobrý konec je,ale chápu vás,taky jsem měla šílené nervy.Navíc je to moje třetí těhotenství a u dvou předchozích jsem neměla vůbec žádné obtíže, takže jsem tohle vůbec neznala.Myslím na vás, ať vám to taky dobře dopadne❤️
@radulinka Ty jo, tak to je mazec😔 držím palce, aby se to už neopakovalo a měla jste klidné těhotenství!🙏🏻❤️ já mám teď druhé těhotenství a u dcery jsem také nic takového neměla, tak jsem z toho psychicky vyřízená. No snad se fazole udrží a zvládneme to. Co mě tak nějak uklidňuje je to, že nemám bolesti.
Spinila/ krvácela jsem až do 13. týdne. Doktor mi říkal, že je to všechno nebo nic. Prostě pokud to nemá vyjít, nevyjde to. Byla jsem s nervama v XXX. Vymodlene těhotenství po 4 letech snažení a jednom nevydařeném těhotenství.
Dopadlo to dobře a doma mám šestnáctiletého puboše...

Neboj se nic , všechno dobře dopadne , nejhorší je smrt z vyděšení 💙 Miminko tě teď potřebuje klidnou , promlouvej k němu a OPRAVDU odpočívej. Taky jsem krvácela v osmém týdnu, skočila jsem v nemocnici na 10 dní. A dneska mám doma svého chlapečka ❤️