Máme schválenou insolvenci manželů. Pokud se v jejím průběhu rozvedeme jak se postupuje?
Ahoj prosim, předem říkám že jsem docela zoufalá.
Máme schválenou insolvenci manželů. Pokud se v jejím průběhu rozvedeme jak se postupuje?
Druhý dotaz...jelikož jsem sama bez prostředků uvažuji - zatím uvazuji- nad darováním vajíček. Podléhá odměna za to insolvenční? Mám už dvě děti, další neplánují, a finanční kompenzace by mi pomohla zajistit nový start - pokud bych si ji mohla nechat....
Nemám kde a z čeho našetřit na kauci, na potřeby pro děti...pokud zůstanu sama potřebují blvedet na čem jsem...ano existují dávky, hmotné nouze, alimenty, ale nic z toho se nevyřeší ze dne na den a já jsem aktuálně dost psychicky rozložená. Netuším ani zda se mi povede zachránit 16 let trvající vztah, jestli se zvládnu postarat o děti - bydlení v našem městě se pohybuje kolem 17000za menší být...mám stálou práci na dobu neurčitou, ale i tak nemám na kauci na nic....nesuďte mě prosim
Jasně, že částka za darování vajíček spadá do insolvence, je to mimořádný příjem a musíš ji nahlásit insolvenčnímu správci.

Zkuste poradnu, je zdarma. I dary, prémie, dědictví, i odměna za darování vajíček je příjem a tedy skoro celá padne na oddlužení