Manzel si vymenil cislo na diskotece
Ahoj holky, potrebuju radu. Jeste nikdy jsem takhle nikam nepsala ale jsem takova dost spatna z toho, tak se zkousim vypsat a poradit. Jsme s mamzelem 10 let, mame syna 5 let a nyni jsem ve 20 tydnu tehotenstvi. Manzel byl na zapijeni kamaradovi dcery v klubu kde se vsichni zacali bavit s dvema holkama. Rano jsem pak zjistila, ze si on jediny vymenil cislo a tou jednou a hned tu noc ji psal a zval ji na zapijeni naseho ditete az se narodi. Kdyz jsem ho konfrontovala tak rikal, ze se nic nestalo, ze ani nemel zadne umysli a ze nechape jak ta situace vznikla. Udajne si ji rano hned zablokoval. Je z toho hodne spatnej. Ja asi mnohem vic, citim se hrozne zrazena a strasne mi ublizil jeste ve stavu v jakym sem a nevim jestli mu dokazu odpustit a zapomenout. Ta duvera je uz pryc. Co si myslite? Co byste delaly vy? Dekuju
asi tak nějak, mohu flirtovat třeba s deseti muži a není to narušení důvěry, nebo nějaký přečin, prostě si zaflirtoval, nic víc, nic míň, asi bych to jen dospěle probrala a řekla, že mě to mrzí, ale určitě bych to takto brutálně nehrotila, nevíš, jestli mu dokážeš odpustit? co přesně odpustit, že si zaflirtoval? myslím, že budeš muset ubrat, a i by mě zajímalo, jak si to náhodou zjistila, že si s ní píše a má její číslo, ale to asi není podstatné... chápu, že jsi těhotná a přecitlivělá, ale jsme jak psáno jenom lidi a on jenom muž, neboli sameček, který si jen zaflirtoval...
Manžel si přihne, vymění si s nějakou číslo a ty hned běžíš na Mk se zaregistrovat. Myslím, že se s tím musíš popasovat sama. Zatím se nic nestalo, tak proč hned plašit. Bylo by dost ukvapené se s ním rozejít.
Chlap si zajde na pivo s ostatními chlapy, doma na něj čeká hysterka, co mu hned prolustruje mobil a přestože se nic nestalo, běží na socky a děla z toho apokalypsu. Tož "pěkná" pohádka na rozproudění diskuze.
Ahoj, věřím že to bude v pohodě a takto reaguješ i protože jsi těhotná a možná trochu přecitlivělá. Kdyby chtěl šuk, tak má milion jiných příležitostí a míst kam tu holku pozvat, než je narození vašeho dítěte za 20 týdnů 😉

Dej tomu čas .. jsme jen lidi a každej někdy udělá chybu. Myslím, že by byla škoda zahodit pěkný vztah kvůli jednomu klopýtnutí. Ve finale- co se vlastně stalo? Vyměnil číslo, ale nijak nezastíral že má ženu a bude mít dítě, na který se těší kór když ji zval na zapijeni. S manžel bych si o tom promluvila, že je to pro tebe rána... Mě by to ranilo stejně jako tebe a naprosto tě chápu. Proto bych si dala čas to vstřebat a pak uvidíš 🤷