Miminko nechce nikde spat
Ahojte. Mám momentálne týždenne miminko a proste neviem ako ďalej. A to je len začiatok.
Nechce byt nikde odložená.
Vždy keď ju niekde položíme tak sa vzteka.
Hnizdecko.
Postylka
Košík
Cokoliv. Proste tam byt nechce a vzteka se.
Chce byt v náruči.
A takto sa nedá spat. A neviem ako mám spat keď ona nechce spat sama nikde. Už som z toho fakt zufala a to je tu len týždeň.
Máte nejaké rady ?
Už som skúsila všetko.
Vim,ze je to narocne,ale ona zna tebe a chce u tebe byt.Spis s ni?Kojis?Ja mela proste dceru u sebe.I v posteli
Moje mladsi byla narocne dite. Byla neodlozitelna, tim padem v noci spala zasadne na mem hrudniku, ona na brise, jinak se to nedalo a nasledne byla jen v nositku, abych neco udelala. V nem byla spokojena. Spala v nem i pri vysavani, umejvani koupelny, proste vseho.
@kakba a nebáli ste sa tak s ňou spat ? Že ju v spánku nejak prevalite preč ?
Vim,ze je to narocne,ale ona zna tebe a chce u tebe byt.Spis s ni?Kojis?Ja mela proste dceru u sebe.I v posteli
@hadruska kojím vtedy zaspinka úplne krásne. A áno spím s ňou kľudne by som ju nechala ak vedľa mňa spat Lenže potom sa nedá nikde preložiť. Ani vedľa mňa. Akonáhle ju položím na zada tak začne kopať a vztekat se. Teraz začala mať aj nejaké prdiky takže nonstop sa puci a budí sa na tlačenie.
@kakba skúsim to dnes teda 😳 a kedy to prešlo ?
@parply vydrz ještě tak 6-7 let 😅 Moje nejstarší byla taková a teď už spí sama, od těch cca 6,5 let 🤣 Jako novorozenec spala jedině na mojí nebo tatove hrudi, pak jako miminko s námi v posteli a kojení měla jako samoobsluhu, prostě jsem se vzbudila a zjistila jsem že kojim 🤣 To byla úleva a jediná možnost jak se vyspat - samozřejmě všechno bylo poblity od mlíka ale v nouzi člověk ledasco překoná... Ve dne spala jedině v šátku a to jedině když člověk chodil 🙄 já se zpětně divím že jsme to s bývalým přežili. Uřvanějsí mimino jsem nikdy neviděla a doufám že už ani neuvidím 🙏 i když... moje vnouče jednou... To od téhle dcery... 🤔😁
Obě děti spali se mnou v posteli a žádné jsem nezalehla.Je to normální,že chce být s Tebou.Nic jiného nezna.
Ještě ji zkus pořádně zavinout.Nekdy to pomůže.

Moje mladsi byla narocne dite. Byla neodlozitelna, tim padem v noci spala zasadne na mem hrudniku, ona na brise, jinak se to nedalo a nasledne byla jen v nositku, abych neco udelala. V nem byla spokojena. Spala v nem i pri vysavani, umejvani koupelny, proste vseho.