Mohla by to být druhá čárka?
Něco slabého tam vidím 😘 Kolik jsi DPO ? Napiš něco víc... já jsem dneska 13DPO a v pátek 9.10. má přijít ms a doufám, že už nepřijde 😍 Snažíme se od července a zatím nic 😒
@1343_niki_1987 dneska 10 dpo taky se snažíme zhruba od června 🤷🏼♀️ tak snad.. jsem po clostylbegytu ale ovulaci jsem mela úspěšně tak snad to konečně klaplo 🫶🏻 tobě budu moc držet pěsti ať to take vyjde 🩷
@1343_niki_1987 dneska 10 dpo taky se snažíme zhruba od června 🤷🏼♀️ tak snad.. jsem po clostylbegytu ale ovulaci jsem mela úspěšně tak snad to konečně klaplo 🫶🏻 tobě budu moc držet pěsti ať to take vyjde 🩷
@anonym_00ea37 Tak to jsi o měsíc déle jak já. Tvé první? Mě už je 39 a dvě děti mám, takže nepočítám že to hned půjde 🙄 Beru Fertility blend prý je hodně dobrý tak uvidíme, ale beru ho 14 dní zatím. Předtím Pregnafolin. Přeji Ti at to vyjde 🙂🙂 Takže jsme od sebe 4 dny 😍 No ale já dělala testík před 2 dny a nic 😒 kdy máš mít ms?
@anonym_00ea37 Pardon neumím počítat 😂 o 3 dny jsme spolu
@anonym_00ea37 Měříš si bazální teplotu? ❤
Mohla, ale taky to nemusí nic znemenat 🙂 Každopádně, držím palce ♥ Tak snad vám to teď už vyjde!
Před ms by se nemělo testovat, at pak není zklamání, je to lepší po vynechání ms. Tak si už taky počkám až po vynechání. Může to bohužel odejít s ms biochemické. Ale taky držím palečky ❤
Před ms by se nemělo testovat, at pak není zklamání, je to lepší po vynechání ms. Tak si už taky počkám až po vynechání. Může to bohužel odejít s ms biochemické. Ale taky držím palečky ❤
@1343_niki_1987 dekuji 🩷
@anonym_00ea37 Pardon neumím počítat 😂 o 3 dny jsme spolu
@1343_niki_1987 mám ji dostat v neděli 11.10. Snad už nepřijde.. já měla v pondělí Clearblue early negativní taky až dnes toho ducha tak snad 🙏🏻 🩷
Mohla, ale taky to nemusí nic znemenat 🙂 Každopádně, držím palce ♥ Tak snad vám to teď už vyjde!
@radi51cka dekuji 🩷
@anezzka Tak budu na Tebe myslet at to nedostaneš ❤ at obě máme už konečně ty // 🤰
@anezzka Tak budu na Tebe myslet at to nedostaneš ❤ at obě máme už konečně ty // 🤰
@1343_niki_1987 nápodobně přeji hodně štěstí 🤞 🩷

Něco slabého tam vidím 😘 Kolik jsi DPO ? Napiš něco víc... já jsem dneska 13DPO a v pátek 9.10. má přijít ms a doufám, že už nepřijde 😍 Snažíme se od července a zatím nic 😒