icon

Negativní testy 😞

esterak20
Včera v 06:44

Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor, protože už jsem z toho docela zmatená.

Poslední menstruace mi začala 16. 6. a od té doby se další stále nedostavila. S partnerem jsme měli několikrát nechráněný pohlavní styk kolem předpokládané ovulace, ale nejsem si jistá, kdy přesně ovulace proběhla.

Udělala jsem už několik těhotenských testů. Většina vyšla negativně, ale na některých mám pocit, že vidím jen velmi slabého “ducha”. Zkoušela jsem i ovulační test, který byl poměrně výrazný, a četla jsem, že někdy může být pozitivní i na začátku těhotenství.

Máte někdo podobnou zkušenost? Mohl být zatím jen brzký termín na testování, nebo je pravděpodobnější, že se jen opozdila menstruace? Za jak dlouho byste zkusily další test

anonym_8613bb
Včera v 07:27

Ovulační test může některým ženám ukázat brzké těhotenství, jenže to by musel být pozitivní. Tvoje všechny testy (ovulační i těhotenské) jsou naprosto negativní….

lleennttiillkkaa
Včera v 07:30

Poslední menses byla 16.6., dneska máme 20. Viděla bych to na nějakou běžnou odchylku a drobné zpoždění

esterak20
autor
Včera v 08:38
@anonym_8613bb

Ovulační test může některým ženám ukázat brzké těhotenství, jenže to by musel být pozitivní. Tvoje všechny testy (ovulační i těhotenské) jsou naprosto negativní….

@anonym_8613bb děkuji za komentář , já právě moc nevěděla jak to funguje s těmi ovulačními něco málo jenom jsem tady četla

esterak20
autor
Včera v 08:38
@lleennttiillkkaa

Poslední menses byla 16.6., dneska máme 20. Viděla bych to na nějakou běžnou odchylku a drobné zpoždění

@lleennttiillkkaa asi to tak bude :/