Nevera
Jsem s přítelem 12 let, zjistila jsem že mě asi měsíc podvadel. Máme spolu 2 děti. Už je to přes půl roku a pořád se s tím nedokážu vyrovnat. Nevím jestli zůstat nebo odejít. Nechce se mi s ním ani nikam jít, nebo jet na výlet. City tam pořád jsou za tu dobu , co jsme prožili, ale nevím jestli se to srovná. Měl to někdo podobné?
Nevěra je narocna a sama o sobe je vlastne jen symptomem. Symptomem neceho, co je vetsinou skryte/prehlizene/podcenovane.
Pokud mate mit budoucnost, bude potreba dobrat se toho, co zatim bylo. Vetsinou pomuze terapeut.
@anonym_3ca100 já to mám v hlavě celý den a nevím jestli to vůbec zvládnu.
@sarka117 a to je sní ještě i teď? pokud má nějaký kontakt sní tak jdi od něj nevede to nikam
@sarka117 a to je sní ještě i teď? pokud má nějaký kontakt sní tak jdi od něj nevede to nikam
@leila123456 hned to utnul. Ale nevěřím mu už a asi nikdy nebudu, v tom bude taky problém. Vždycky jsem ho měla za toho co by to nikdy neudělal, ale bohužel jsem se spletla
@leila123456 hned to utnul. Ale nevěřím mu už a asi nikdy nebudu, v tom bude taky problém. Vždycky jsem ho měla za toho co by to nikdy neudělal, ale bohužel jsem se spletla
@sarka117 přesně vím o čem mluvíš,hele já mu také nevěřím i když mi ukazuje tel už ani se nevídají nepíše je zablokovana ale říká se udělá jednou udělá znova takže buď to zkousnes a odpustis a zahodis nebo od něj odejdi určitě je to těžké odejít od někoho tak dlouho když jste spolu ale když by jsi se měla trápit co zase vyvede tak asi proto,a proč to udělal vedlo ho něco k tomu?
@sarka117 přesně vím o čem mluvíš,hele já mu také nevěřím i když mi ukazuje tel už ani se nevídají nepíše je zablokovana ale říká se udělá jednou udělá znova takže buď to zkousnes a odpustis a zahodis nebo od něj odejdi určitě je to těžké odejít od někoho tak dlouho když jste spolu ale když by jsi se měla trápit co zase vyvede tak asi proto,a proč to udělal vedlo ho něco k tomu?
@anonym_3ca100 jo taky jsem mu kontrolovala tel. Ale , kdyby chtěl tak si dá už pozor abych to nezjistila. Jo četla jsem to jednou podvečer tak podvedes znovu a pořád se ptám mám ze sebe dělat krávu? Nebo to zkousnout a zkusit. Jak dlouho to máte za sebou ? Jinak doma byla krize a on to vyřešil prave takhle
@anonym_3ca100 a víš co je ještě hrozný? Bojím se vylézt z baráku a nechat ho doma samotného aby třeba za ní nejel. Odcházím jen když jsou doma děti, abych měla jistotu, že nemůže odejit
@anonym_3ca100 a víš co je ještě hrozný? Bojím se vylézt z baráku a nechat ho doma samotného aby třeba za ní nejel. Odcházím jen když jsou doma děti, abych měla jistotu, že nemůže odejit
@sarka117 mám stejnou zkušenost. Snažila jsem se mu odpustit, asi se i snažil. Ale ve mě se něco zlomilo. Bylo období, kdy jsem se na sebe ani nemohla kouknout do zrcadla. Jenže jak jsem to měla v sobě, tak tak celý vstah stál za nic a moje "přetvářka" nefungovala. On si pak našel zase někoho, resp. toho stejného člověka. Dneska bysme měli 10. výročí. Nemáme.
Zpětně bych to řešila jinak. Neuměla jsem si to v sobě srovnat a celou situaci potlačila, ale pořád jsem to měla nedořešené. Takže radím terapii jen pro tebe, aby sis to v sobě srovnala. Pak můžete pokračovat ve společné terapii, abyste přišli na to, co ho k tomu vedlo. Nebo možná přijdeš na to, že ti samotné bude líp...
@anonym_3ca100 jo taky jsem mu kontrolovala tel. Ale , kdyby chtěl tak si dá už pozor abych to nezjistila. Jo četla jsem to jednou podvečer tak podvedes znovu a pořád se ptám mám ze sebe dělat krávu? Nebo to zkousnout a zkusit. Jak dlouho to máte za sebou ? Jinak doma byla krize a on to vyřešil prave takhle
@sarka117 také jsem kontrolovala telefon a dlouho asi ještě 3 měsíce po tom protože sní pořád pracoval v práci byla to jeho kolegyně se 3 dětmi jak dlouho?já to zjistila v prosinci 2024 a trvalo to ještě cca do března ale to už minimálně protože jsem ho donutila aby byl co nejvíc doma byla jsem svine.jak začínáš tak že neodchazis jen když jsou doma děti je to špatný opravdu tak si kakas na hlavu a za chvilku se cvoknes.take jsme měli krizi a on to vyřešil že se zsmiloval jinam bohužel.hele pokud ho milujes a on tebe tak udělá co budeš chtít.proste je to tak já mu dala šanci ale jakmile něco prostě lhaní nebo psaní s jinou nebo něco a já na to přijdu okamžitě sním končím a vzal to bereto tak jak jsem řekla.drzim palce ale moc tomu nevěřím

@sarka117 ahoj já prošla tím samým jen nevím na 100 pro zda byla nevera už je to přes rok a pořád to mám v hlavě a bolí mě to jen máme jedno dítě ale to je asi detail