Penize
Kdybych vzal každému korunu nebo 5 korun tak by to hodilo par milionů
Už to vážně stačilo, dle tvých dotazů jsi příklad toho, který o práci umí jen povídat, ale nevyhledáváš ji. Cpeš to sem každý týden a už nudíš. Práce je všude dost, se svým vzděláním ji najdeš do 3 dnů. Proč sem dáváš úvahy, že chceš zase někoho okrást, je to špatný příklad pro nezletilé, kteří to tu také čtou. Umíš vymyslet něco jiného, než jak přijít k penězům bez práce a nebýt za to potrestán. Tvé dotazy se stále točí kolem peněz, jdi a vydělej si je prací, když je potřebuješ. Děláme to také tak.
Ahoj, všimli jsme si, že potřebuješ pomoc admina. Pokud chceš, abychom se podívali na konkrétní problém, napiš nám přes Zeptejte se nás: https://www.modrykonik.cz/faq/form/?faq=message-mk Tam nám můžeš situaci popsat a budeme ji s tebou řešit přímo. (Toto je automatická odpověď. Na tento komentář nereaguj - pokud chceš komunikovat s adminem, použij Zeptejte se nás.)
Už zase zde propaguješ trestnou činnost? @modrykonik
@anonym_b2c0cb to byl nápad, co je na tom trestnyho jako
Už zase zde propaguješ trestnou činnost? @modrykonik
@anonym_b2c0cb jen jsem napsal ze kdybych by si clovek vzal nebo od každého dostal 5 korun co by to bylo milionů
A kdyby si od každýho dostal facku, třeba by se ti rozsvítilo
@strakaroman18 ale no tak, vždyť si to každý může přečíst, máš tam jasně uvedeno "Kdybych vzal každému..." A patrně neumíš porozumět psanému textu, já píšu, že tu trestnou činnost propaguješ, ne že ji tu provozuješ, i když vlastně je otázkou, zda by se jednou toto nemohlo otočit proti tobě ve smyslu § 364 trestního zákoníku.
@strakaroman18 ale no tak, vždyť si to každý může přečíst, máš tam jasně uvedeno "Kdybych vzal každému..." A patrně neumíš porozumět psanému textu, já píšu, že tu trestnou činnost propaguješ, ne že ji tu provozuješ, i když vlastně je otázkou, zda by se jednou toto nemohlo otočit proti tobě ve smyslu § 364 trestního zákoníku.
@anonym_b2c0cb to neni trestná činnost vzit si 5 korun?
@anonym_b2c0cb ja mam svědomí čistý a jsem bezúhony obcan a chodím normalne do prace

@strakaroman18 a jaky mas plan jak toho docilit?