icon

Penize

strakaroman18
Včera v 20:28

Kdybych vzal každému korunu nebo 5 korun tak by to hodilo par milionů

petlep
Dnes v 06:15

@strakaroman18 a jaky mas plan jak toho docilit?

anonym_181e70
Dnes v 07:37

Už to vážně stačilo, dle tvých dotazů jsi příklad toho, který o práci umí jen povídat, ale nevyhledáváš ji. Cpeš to sem každý týden a už nudíš. Práce je všude dost, se svým vzděláním ji najdeš do 3 dnů. Proč sem dáváš úvahy, že chceš zase někoho okrást, je to špatný příklad pro nezletilé, kteří to tu také čtou. Umíš vymyslet něco jiného, než jak přijít k penězům bez práce a nebýt za to potrestán. Tvé dotazy se stále točí kolem peněz, jdi a vydělej si je prací, když je potřebuješ. Děláme to také tak.

anonym_b2c0cb
Dnes v 10:00

Už zase zde propaguješ trestnou činnost? @modrykonik

Modrý koník
Dnes v 10:00

Ahoj, všimli jsme si, že potřebuješ pomoc admina. Pokud chceš, abychom se podívali na konkrétní problém, napiš nám přes Zeptejte se nás: https://www.modrykonik.cz/faq/form/?faq=message-mk Tam nám můžeš situaci popsat a budeme ji s tebou řešit přímo. (Toto je automatická odpověď. Na tento komentář nereaguj - pokud chceš komunikovat s adminem, použij Zeptejte se nás.)

strakaroman18
autor
Dnes v 10:19
@anonym_b2c0cb

@anonym_b2c0cb to byl nápad, co je na tom trestnyho jako

strakaroman18
autor
Dnes v 10:36
@anonym_b2c0cb

@anonym_b2c0cb jen jsem napsal ze kdybych by si clovek vzal nebo od každého dostal 5 korun co by to bylo milionů

anonym_168b4f
Dnes v 10:43

A kdyby si od každýho dostal facku, třeba by se ti rozsvítilo

anonym_b2c0cb
Dnes v 10:45

@strakaroman18 ale no tak, vždyť si to každý může přečíst, máš tam jasně uvedeno "Kdybych vzal každému..." A patrně neumíš porozumět psanému textu, já píšu, že tu trestnou činnost propaguješ, ne že ji tu provozuješ, i když vlastně je otázkou, zda by se jednou toto nemohlo otočit proti tobě ve smyslu § 364 trestního zákoníku.

strakaroman18
autor
Dnes v 10:55
@anonym_b2c0cb

@strakaroman18 ale no tak, vždyť si to každý může přečíst, máš tam jasně uvedeno "Kdybych vzal každému..." A patrně neumíš porozumět psanému textu, já píšu, že tu trestnou činnost propaguješ, ne že ji tu provozuješ, i když vlastně je otázkou, zda by se jednou toto nemohlo otočit proti tobě ve smyslu § 364 trestního zákoníku.

@anonym_b2c0cb to neni trestná činnost vzit si 5 korun?

strakaroman18
autor
Dnes v 10:59

Kdyby clovek vypsal treba sbírku od každého 2 kc ze by si vydelal

strakaroman18
autor
Dnes v 11:11
@anonym_b2c0cb

@anonym_b2c0cb ja mam svědomí čistý a jsem bezúhony obcan a chodím normalne do prace