icon

Po biochemku znovu těhotná?! 🥹🤔

the_last_woman
Včera v 09:15

Ahoj holky, jsem zoufalá, tak se jdu trochu vypsat.
V listopadu jsem prodělala biochemické těhotenství 7.11.25 jsem zjistila těhotenství dle testu a 12.11.25 jsem už začala velmi silně krvacet. Všechno odešlo, já se dobře vyčistila a nadále jsem neměla žádné potíže. Po biochemku jsem nasadila kyselinu listovou, snažila jsem se na další početí nemyslet a neupínala se na to.
Po biochemku jsem měla trochu rozházeny cyklus MS i ovulace, takže v hlavě absolutně nemám žádné datumy 🤔
A teď k věci 👉 28.1.26 jsem si udělala první test a byl pozitivní. Dále jsem testovala 29.1.26 digitální clearblue s výsledkem+ 1-2.
Další testy: 30.1.26, 31.1.26, 1.1.26, 2.2.26, 3.2.26 a 4.2.26(dnes ráno ).
Všechny testy byly pozitivní, ale ☝️ Měla jsem silnější těhotenské testy odpoledne než tentýž den ráno, měl to tak někdo?
Včera 3.2.26 jsem byla na krvi na HCG hormon s výsledkem 259 U/l, tato hodnota by odpovídala rannému těhotenství 4-5tt?!
Bohužel absolutně nevím kolik jsem DPO, abych si byla aspoň trochu jistá, že je ta hodnota OK. Na zítra 5.2.26 jsem objednaná na další krev a pokud jsem to správně pochopila, tak moje hodnota by měla být už dvojnásobná od hodnoty 259 U/l?!
Mám neskutečný strach, nejistotu a stres, aby všechno bylo v pořádku 🥹.
Jsem úplně "posedlá" testovat (většinou 1 test denně)
Moje hlava mi furt říká (udělej si test, běž se podívat jestli tam ta čarka pořád je, jestli neslábne apod)
Měla to některá z vás podobně?! Já vím, že strach a obava je v mém případě oprávněná, protože jsem už jeden samovolný potrat zažila.
Snažím se myslet na něco jiného, zabavit mozek jinou aktivitou, ale moc mi to nejde 🥹
Těhotenské příznaky mám teda fest (bolest hlavy, šílená únava, bolesti prsou (pnutí, brnění, citlivost) bolest v podbřišku a ranní nevolnosti zatím jen lehké).
Budu moc ráda za vaše poznatky, zkušenosti a rady.
Děkuji 🍀

azeret8888
Včera v 09:27

@the_last_woman ahoj, jsem v tom s tebou.. taky jsem teď zjistila, že mám pozitivní test. Před skoro třemi lety jsem prodělala samovolný potrat hned na začátku těhotenství (biochemické). Klidně se testuj, pokud ti to dělá dobře. Ja jsem si řekla, že to budu dělat ob den. Na krevní testy chodit nebudu až na gynde. Ja mam teda štítnou žlázu ještě, takze musím se tam zítra poradit.
Bohužel tohle je to nejkřehčí období, kdy musíš věřit té male fazolce a svému tělu, že vše bude tak jak má být.
Taky mam strach aby vše bylo v pořádku. To je přirozené, snažím myslet co nejvíce pozitivně, že tentokrat to zvládnu/zvladneme. Dokonce uz jsem volala na termín na gyndu, mam teda štěstí ony jsou tam naprosté zlatíčka, takže vim, že jim muzu kdykoliv zavolat.
Držme si palečky, že to vše bude v pořádku a budeme mit zdravé miminka 😊

the_last_woman
autor
Včera v 09:45
@azeret8888

@the_last_woman ahoj, jsem v tom s tebou.. taky jsem teď zjistila, že mám pozitivní test. Před skoro třemi lety jsem prodělala samovolný potrat hned na začátku těhotenství (biochemické). Klidně se testuj, pokud ti to dělá dobře. Ja jsem si řekla, že to budu dělat ob den. Na krevní testy chodit nebudu až na gynde. Ja mam teda štítnou žlázu ještě, takze musím se tam zítra poradit.
Bohužel tohle je to nejkřehčí období, kdy musíš věřit té male fazolce a svému tělu, že vše bude tak jak má být.
Taky mam strach aby vše bylo v pořádku. To je přirozené, snažím myslet co nejvíce pozitivně, že tentokrat to zvládnu/zvladneme. Dokonce uz jsem volala na termín na gyndu, mam teda štěstí ony jsou tam naprosté zlatíčka, takže vim, že jim muzu kdykoliv zavolat.
Držme si palečky, že to vše bude v pořádku a budeme mit zdravé miminka 😊

@azeret8888 Moc Ti děkuji za odpověď. Mrzí mě, že jsi si prošla tím samým jako já, takže se do mě dokážeš vcítit. Jám mám termín na gyndu v půlce února. Jenže prostě to čekání mě naprosto ničí, proto jsem i včera zašla na krev a zítra jdu znova, abych viděla jestli HCG stoupá či nikoliv. Já moc doufám, že se tentokrát zadaří 🙏 i když prostě jisté obavy a strach jsou teď můj každodenní chleba. Snažím se tomu všemu jít na proti, trochu se uklidnit, dodržovat pitný režim, pravidelně jíst a kyselinu listovou baštím až do teď.
V březnu mi bude 33 a toho je mé druhé těhotenství, když první nevyšlo 🥹
Tobě přeji ať se to povede a dočkáš se vytouženého miminka ❤️🍀

azeret8888
Včera v 09:58
@the_last_woman

@azeret8888 Moc Ti děkuji za odpověď. Mrzí mě, že jsi si prošla tím samým jako já, takže se do mě dokážeš vcítit. Jám mám termín na gyndu v půlce února. Jenže prostě to čekání mě naprosto ničí, proto jsem i včera zašla na krev a zítra jdu znova, abych viděla jestli HCG stoupá či nikoliv. Já moc doufám, že se tentokrát zadaří 🙏 i když prostě jisté obavy a strach jsou teď můj každodenní chleba. Snažím se tomu všemu jít na proti, trochu se uklidnit, dodržovat pitný režim, pravidelně jíst a kyselinu listovou baštím až do teď.
V březnu mi bude 33 a toho je mé druhé těhotenství, když první nevyšlo 🥹
Tobě přeji ať se to povede a dočkáš se vytouženého miminka ❤️🍀

@the_last_woman Ty testy ti sílí. Naprosto chápu, že krevní testy ti mohou dat teď jistotu, že se to vyvíjí dobrým směrem 😊 Strach je normální, každopádně já si u toho říkám, toto je opravdu mezi nebem a zemí, jediné právě co můžeme je dělat, je dobře spát, jist a hýbat se 🙂
Mně je 30 a zatím děti nemám. Čekala jsem skoro 3 roky na tento moment (mám to, ale trpělivost) 😅 Dekuji ❤️ Doufám, že teď bude vše dobré 🍀

klokanka31
Včera v 10:58

@the_last_woman Strach je úplně normální, a počkej až se mimi narodí, to je pak strach ještě větší 😊 Já měla první těhu mimoděložní, druhý taky biochemko, a hned další měsíc znova pozitivní test, a z toho mám holčičku, v září půjde do školy 😃 Tak se neboj, určitě bude vše dobrý 🍀🍀

the_last_woman
autor
Včera v 11:18
@azeret8888

@the_last_woman Ty testy ti sílí. Naprosto chápu, že krevní testy ti mohou dat teď jistotu, že se to vyvíjí dobrým směrem 😊 Strach je normální, každopádně já si u toho říkám, toto je opravdu mezi nebem a zemí, jediné právě co můžeme je dělat, je dobře spát, jist a hýbat se 🙂
Mně je 30 a zatím děti nemám. Čekala jsem skoro 3 roky na tento moment (mám to, ale trpělivost) 😅 Dekuji ❤️ Doufám, že teď bude vše dobré 🍀

@azeret8888 Máš naprostou pravdu a nemůžu nic než souhlasit ☺️ Ten nahoře to má všechno dobře vymyšlené. Tyjoooo 3 roky, tak to smekám 😁 Popravdě?! Miminko takto brzy po biochemku nebylo vůbec v plánu. Ale jak jsem se na to neupínala, nemyslela na to, tak to prostě přišlo ☺️ Oba jsme plodný myslím až až 😁 Protože předtím to vyšlo hnedka na poprvé a teď nejspíše taky. ANO!! Bude vše dobré ❤️🍀

the_last_woman
autor
Včera v 11:20
@klokanka31

@the_last_woman Strach je úplně normální, a počkej až se mimi narodí, to je pak strach ještě větší 😊 Já měla první těhu mimoděložní, druhý taky biochemko, a hned další měsíc znova pozitivní test, a z toho mám holčičku, v září půjde do školy 😃 Tak se neboj, určitě bude vše dobrý 🍀🍀

@klokanka31 Děkuji Ti za komentář ☺️ No čtu, že jsi si taky prošla smutným a bolestivým obdobím, to mě mrzí 🥹 Ano, máš pravdu strach je přirozený, ale přijde mi, že mě ovládá až moc. Je moc krásné, že jsi se svojí holčičky dočkala a přeji Ti moc štěstí ❤️🍀