icon

Pokud máte více dětí, daří se vám trávit čas s každým z nich jednotlivě?

skororozvedena
Dnes v 09:41

Mám 3 děti, jsem rozvedená. Cítím, že by děti potřebovaly více času se mnou individuálně, jeden na jednoho. Jenže, chodím normálně do práce, do toho provozní věci, mám i své koníčky.... Času je pořád málo, není už kde brát. Zamyslite se nad tím nebo jsem jediná? Mám zkušenost, že když se to povedlo a strávili jsme třeba víkend spolu ve dvou, ohromně to posílilo nás vztah a sblížilo nás to.

hadruska
•
Dnes v 10:51

Ne.Ted mi odesel z domu syn a ja se dnazim k dceri najit cestu

lauriak
•
Dnes v 10:59

Mam 3 deti (a manzela) a je to ohromne narocne. Ale ano, snazim se. Neni to kazdy den. S tou nejmensi jsem doma takze dopoledne mame jedna na jedna. Pak 2 dni ma jedna dcera trening a s druhou jsem doma, pak dva dny naopak. Takze se nekdy vydari zahrat hru, neco spolu vyrabet, jit na kolo nebo neco podle jejich prani. Ale neni to pokazde protoze je tam jeste ta nejmensi 🤷🏼‍♀️

luucia
•
Dnes v 11:23

Po rozvodu jsme to hodně s praktikovaly..s jednou dcerou jsem šla na kafíčko, do kina, s druhou pak třeba jindy na sushi..na víkendy společně jsme jezdily po tom, co jsem se seznámila s mým nynějším manželem, protože hlavně ta mladší hodně žárlila. Ted už jsou obě velké - 15 a 18..občas zajdem na kafe, sushi..ale už to není nijak pravidělně, ale snažím se třeba jednou měsíčně ten čas udělat