icon

Pruhledna rovnátka

klaarusa
Dnes v 06:51

Dobrý den, budu moc ráda, pokud má někdo zkušenost s neviditelnými rovnátky (alignery) značky Invisalign, nejlépe u starších dětí, a podělí se o ni.
Moc děkuji.

anonym_c63d30
Dnes v 07:07

Vždy nabízí i tato neviditelná rovnátka, cena je šílená, každý si ji nemůže dovolit. Za mne nadstandard a zbytečnost. Zuby srovnají stejně jako ta levnější.

evaviki
Dnes v 08:08

Mám je ja a super. Kovová mit v podstatě nemůžu, takže jsem ráda, ze je jiná varianta. Navíc léčba méně bolí, protože je stačí na par minut vybrat a uleví se. Měla je i neteř ve 12 letech a výsledek super. V mém okolí je ma víc lidí a každý si to chválí

klaarusa
autor
Dnes v 09:49
@evaviki

Mám je ja a super. Kovová mit v podstatě nemůžu, takže jsem ráda, ze je jiná varianta. Navíc léčba méně bolí, protože je stačí na par minut vybrat a uleví se. Měla je i neteř ve 12 letech a výsledek super. V mém okolí je ma víc lidí a každý si to chválí

@evaviki moc Vám děkuji. Dcerka mít kovové také nemůže.

j.kriv
Dnes ve 14:11

Dcera (16) je má, už budeme léčbu končit. Za mě super varianta, pokud si to může člověk dovolit, nemá to snad žádnou nevýhodu. Mladší dceru čekají taky. U rovnátek jsem pracovala, takže mám náhled do obou variant a fólie jsou za mě super

klaarusa
autor
Dnes v 18:42
@j.kriv

Dcera (16) je má, už budeme léčbu končit. Za mě super varianta, pokud si to může člověk dovolit, nemá to snad žádnou nevýhodu. Mladší dceru čekají taky. U rovnátek jsem pracovala, takže mám náhled do obou variant a fólie jsou za mě super

@j.kriv Děkuji Vám. Mohu se prosím zeptat, jak dlouho je dcerka nosila? I když chápu,ze je to individuální. Nebo spíš, pokud jste z oboru,zda nevíte jaká je průměrná doba? Dekuji.