Pruhledna rovnátka
Dobrý den, budu moc ráda, pokud má někdo zkušenost s neviditelnými rovnátky (alignery) značky Invisalign, nejlépe u starších dětí, a podělí se o ni.
Moc děkuji.
Mám je ja a super. Kovová mit v podstatě nemůžu, takže jsem ráda, ze je jiná varianta. Navíc léčba méně bolí, protože je stačí na par minut vybrat a uleví se. Měla je i neteř ve 12 letech a výsledek super. V mém okolí je ma víc lidí a každý si to chválí
Mám je ja a super. Kovová mit v podstatě nemůžu, takže jsem ráda, ze je jiná varianta. Navíc léčba méně bolí, protože je stačí na par minut vybrat a uleví se. Měla je i neteř ve 12 letech a výsledek super. V mém okolí je ma víc lidí a každý si to chválí
@evaviki moc Vám děkuji. Dcerka mít kovové také nemůže.
Dcera (16) je má, už budeme léčbu končit. Za mě super varianta, pokud si to může člověk dovolit, nemá to snad žádnou nevýhodu. Mladší dceru čekají taky. U rovnátek jsem pracovala, takže mám náhled do obou variant a fólie jsou za mě super
Dcera (16) je má, už budeme léčbu končit. Za mě super varianta, pokud si to může člověk dovolit, nemá to snad žádnou nevýhodu. Mladší dceru čekají taky. U rovnátek jsem pracovala, takže mám náhled do obou variant a fólie jsou za mě super
@j.kriv Děkuji Vám. Mohu se prosím zeptat, jak dlouho je dcerka nosila? I když chápu,ze je to individuální. Nebo spíš, pokud jste z oboru,zda nevíte jaká je průměrná doba? Dekuji.

Vždy nabízí i tato neviditelná rovnátka, cena je šílená, každý si ji nemůže dovolit. Za mne nadstandard a zbytečnost. Zuby srovnají stejně jako ta levnější.