Rs Virus u miminka 7m
Ahoj holky mám na vás prosbu. Uz jsen v nemocnici s malou (7m) měla rs virus ale lehký průběh. Už ležíme v nemocnici 9 den a stále nás nechtějí pustit. Přitom malá nebyla ani na kyslíku ( brejlicky) ani antibiotika nedostává jediný co tak má inhalátor po 8h. A odsávání rymi. Malá má vše v pořádku saturace i dýchání jen je zahlenena a musí to vykašlat. Myslíte si že mohu podepsat revers zítra doma mám taky přístroj na dychatko a odsávat rýmu mohu také doma. Děkuji za rady už jsem zoufalá.
Tak oni vědí mnohem lépe, proč tam tu malou mít. Je to furt malé mimčo a nic bych nepodceňovala. Vím, že je pro tebe náročné tam být zavřená taky, ale vydrž to a s malou běžte domů, až řeknou oni.
@mina2000 ty ses neptala proč vás ještě nechtějí pustit? Věř mi, že kdyby to nebylo nutné, pustí vás domů 😉 bezdůvodně si tam nikdy nikoho nenechávají, i z hlediska prevence nozokomiálních nákaz...a jen tak mimochodem RS viry jsou viry tudíž se na ně ATB nedávají, bylo by to neúčinné.

Za mne ne, počkala bych, až nás propustí. Nikoho si tam nenechávají jen tak. Když ses zeptala, kdy půjdete domů, co ti řekli?