icon

Rs Virus u miminka 7m

mina2000
Dnes v 15:37

Ahoj holky mám na vás prosbu. Uz jsen v nemocnici s malou (7m) měla rs virus ale lehký průběh. Už ležíme v nemocnici 9 den a stále nás nechtějí pustit. Přitom malá nebyla ani na kyslíku ( brejlicky) ani antibiotika nedostává jediný co tak má inhalátor po 8h. A odsávání rymi. Malá má vše v pořádku saturace i dýchání jen je zahlenena a musí to vykašlat. Myslíte si že mohu podepsat revers zítra doma mám taky přístroj na dychatko a odsávat rýmu mohu také doma. Děkuji za rady už jsem zoufalá.

1pomnenka
Dnes v 16:07

Za mne ne, počkala bych, až nás propustí. Nikoho si tam nenechávají jen tak. Když ses zeptala, kdy půjdete domů, co ti řekli?

nanyh
Dnes v 17:22

Tak oni vědí mnohem lépe, proč tam tu malou mít. Je to furt malé mimčo a nic bych nepodceňovala. Vím, že je pro tebe náročné tam být zavřená taky, ale vydrž to a s malou běžte domů, až řeknou oni.

hasara33
Dnes v 17:57

@mina2000 ty ses neptala proč vás ještě nechtějí pustit? Věř mi, že kdyby to nebylo nutné, pustí vás domů 😉 bezdůvodně si tam nikdy nikoho nenechávají, i z hlediska prevence nozokomiálních nákaz...a jen tak mimochodem RS viry jsou viry tudíž se na ně ATB nedávají, bylo by to neúčinné.