icon

Sexuální minulost partnerky ve vztahu

bfmblack
Dnes ve 13:37

Sexuální minulost partnerky ve vztahu
Zdravím, jsem již v koncích čili zkouším se vyspovídat zde a možná pochytit nějakou radu,” Nedavno jsem se rozešel s přítelkyni se kterou jsem byl rok, rozchody a hádky probíhali neustále a to jen kvůli tomu že jsem každý den az do dnes s vědomím že její minulost je počet 70.lidí+ a pozor toť ve 23.letech a to nezmiňuji okolnosti a detaily, jsem z toho v podstatě naprosto zlikvidovanej… Takže každá rada či názor mne podpoří. Díky moc.

kakba
Dnes ve 13:48

Pokud ses rozeses s takovou osobou. Uzavri tuto kapitolu a nevracej se k ni. Proc se stourat v necem, co ocividne nefungovala ani ve vztahu.

anonym_0cc6c3
Dnes ve 13:54
lv
Dnes ve 14:18

Předpokládám, že tě nikdo nenutil s ní být. Tzn. chci s ní vztah nebo vadí mi její minulost - nechci s ní vztah.

anonym_10d236
Dnes v 15:00

Špatně sis vybral, tak ses spálil a poučil.

hadruska
Dnes v 15:39

Zlikvidovanej?Dobrovolne s nekym jsem a prijmam ho i s jeho minulosti.Kazdy nakou mame.A co jako?

bfmblack
autor
Dnes v 15:55
@hadruska

Zlikvidovanej?Dobrovolne s nekym jsem a prijmam ho i s jeho minulosti.Kazdy nakou mame.A co jako?

@hadruska Vám přijde normální mít přes 70.chlapů behem dvou let ve 23.letech věku?

hadruska
Dnes v 16:02
@bfmblack

@hadruska Vám přijde normální mít přes 70.chlapů behem dvou let ve 23.letech věku?

@bfmblack Normalita je relativni.Kdyz chci s nekym byt,tak mu prece nebudu delat peklo,kvuli jeho minulosti,ale budu nam vytvaret hezky tady a ted.

l_
Dnes v 16:24
@bfmblack

@bfmblack a co je to normalni? A je to stejne u muzu i zen? Kdo tu normu urcuje a proc zrovna takovou?

mrkvovydort
Dnes v 17:00
@bfmblack

@bfmblack mně přijde normální, že ti nepřísluší to odsuzovat.

petulkadodo
Dnes v 17:22

@bfmblack Každý máme minulost a ta už z principu změnit nejde. Spousta lidí má ve svém životě období experimentů, ať už se sexem, různými druhy drog nebo obecně svým životním stylem. Do budoucna si stanov, co je pro tebe no-go a tam do vztahu vůbec nechoď. Začít s někým chodit a pak mu dělat peklo kvůli minulosti je sobecké a nevyzrálé a hovoří to o tobě mnoho negativního. To by mi vadilo mnohem víc než pestrá sexuální minulost partnera.