Tampony
Zdravim, je mi 19 let a vcera jsem poprve zkousela tampony, ale vubec mi neslo to tam dat, dneska to same, zkousela jsem to nekolikrat s ruznymi typy tamponu ale proste to jde treba jen do pulky nebo proste kousek, a pak uz to zacne bolet a stipat a je to neprijemne. Chci se zeptat, jestli to je ze zacatku normalni a mam to zkouset znova a znova nebo jestli se to nekomu stalo take? Dekuji za odpoved
Kup si menstruační kalhotky, vyzkoušej houbu nebo kalíšek.
@anonym_192c62 dobre, a to hlavne potrebuju pristi mesic k mori
četla jsem tip dát lubrikační gel, máš správný sklon při zavádění?
@hojda dobre, vyzkousim, spravny sklon snad mam, videla jsem ruzna vysvetlovaci videa, tak snad to delam dobre
Určitě začít nejmenší velikostí. Mně vyhovovaly OB, měly nějaký speciální hladký povrch. Případně jsou i tampony s aplikátorem, kde je to zavádění nejjednodušší
Určitě začít nejmenší velikostí. Mně vyhovovaly OB, měly nějaký speciální hladký povrch. Případně jsou i tampony s aplikátorem, kde je to zavádění nejjednodušší
@anonym_f8694d zkousela jsem prave oboje, ale proste mi to vubec nejde😭
Tampony jsem používala jenom s aplikátorem, jiné mi nešly zavést. Pokud ti to ale nejde, tak na dovolenou pořiď menstruační plavky, než bojovat s tampony či jinými pomůckami na zavádění.
Tampony jsem používala jenom s aplikátorem, jiné mi nešly zavést. Pokud ti to ale nejde, tak na dovolenou pořiď menstruační plavky, než bojovat s tampony či jinými pomůckami na zavádění.
@betelgeuzz dobre, dekuji
Ja s nima bojovala taky dlouho ani s aplikatorem to neslo, tak jsem se na to vyprdla. Zacala jsem s kaliskem a dneska je uz takova moderni doba, ze si kup kalhotky a plavky a dej si houbu- u ni nebojujes, jen zastrcis.
Také mi to poprvé vůbec nešlo... nejlepší je to podle mě zkusit na začátku, když je menstruace nejsilnější. Případně ten lubrikant nebo aplikátor, jak radí ostatní.

Kup si menstruační kalhotky, vyzkoušej houbu nebo kalíšek.