icon

Tampony

terezaa076
Včera ve 14:29

Zdravim, je mi 19 let a vcera jsem poprve zkousela tampony, ale vubec mi neslo to tam dat, dneska to same, zkousela jsem to nekolikrat s ruznymi typy tamponu ale proste to jde treba jen do pulky nebo proste kousek, a pak uz to zacne bolet a stipat a je to neprijemne. Chci se zeptat, jestli to je ze zacatku normalni a mam to zkouset znova a znova nebo jestli se to nekomu stalo take? Dekuji za odpoved

anonym_192c62
Včera ve 14:59

Kup si menstruační kalhotky, vyzkoušej houbu nebo kalíšek.

hojda
Včera v 15:10

četla jsem tip dát lubrikační gel, máš správný sklon při zavádění?

terezaa076
autor
Včera v 15:27
@anonym_192c62

Kup si menstruační kalhotky, vyzkoušej houbu nebo kalíšek.

@anonym_192c62 dobre, a to hlavne potrebuju pristi mesic k mori

terezaa076
autor
Včera v 15:28
@hojda

četla jsem tip dát lubrikační gel, máš správný sklon při zavádění?

@hojda dobre, vyzkousim, spravny sklon snad mam, videla jsem ruzna vysvetlovaci videa, tak snad to delam dobre

anonym_f8694d
Včera v 15:37

Určitě začít nejmenší velikostí. Mně vyhovovaly OB, měly nějaký speciální hladký povrch. Případně jsou i tampony s aplikátorem, kde je to zavádění nejjednodušší

terezaa076
autor
Včera v 16:03
@anonym_f8694d

Určitě začít nejmenší velikostí. Mně vyhovovaly OB, měly nějaký speciální hladký povrch. Případně jsou i tampony s aplikátorem, kde je to zavádění nejjednodušší

@anonym_f8694d zkousela jsem prave oboje, ale proste mi to vubec nejde😭

betelgeuzz
Včera v 16:13

Tampony jsem používala jenom s aplikátorem, jiné mi nešly zavést. Pokud ti to ale nejde, tak na dovolenou pořiď menstruační plavky, než bojovat s tampony či jinými pomůckami na zavádění.

terezaa076
autor
Včera v 17:27
@betelgeuzz

Tampony jsem používala jenom s aplikátorem, jiné mi nešly zavést. Pokud ti to ale nejde, tak na dovolenou pořiď menstruační plavky, než bojovat s tampony či jinými pomůckami na zavádění.

@betelgeuzz dobre, dekuji

kakba
Včera v 17:51

Ja s nima bojovala taky dlouho ani s aplikatorem to neslo, tak jsem se na to vyprdla. Zacala jsem s kaliskem a dneska je uz takova moderni doba, ze si kup kalhotky a plavky a dej si houbu- u ni nebojujes, jen zastrcis.

majaveja
Včera v 18:53

Také mi to poprvé vůbec nešlo... nejlepší je to podle mě zkusit na začátku, když je menstruace nejsilnější. Případně ten lubrikant nebo aplikátor, jak radí ostatní.