icon

Těhotenský test

lauraa01
Dnes v 07:58

Dobrý den,
chci se poradit. Udělala jsem si těhotenský test, ale nejsem si jistá, jestli je pozitivní nebo negativní. Vím, že je ještě brzy, mám před menstruací, ale gynekolog mi doporučil udělat test, protože užívám léky, které by se v těhotenství neměly brát.
Když jsem poslala fotky testu na gynekologii, bylo mi doporučeno udělat ještě digitální test v neděli, který si můžu udělat i před očekávanou menstruací.
Fotka ale může výsledky mírně zkreslovat – test je ve skutečnosti trochu výraznější a má spíše růžovou barvu.
Jaký máte na to názor? Děkuji.
Raní moč

Těhotenský test
klokanka31
Dnes v 08:30

@lauraa01 Je tam 🍀

lauraa01
autor
Dnes v 09:06
@klokanka31

@lauraa01 Je tam 🍀

@klokanka31 myslíte ? Mám ještě 6 dní do ms

lencaa11
Dnes v 09:53

@lauraa01 já bych udělala klasický test ( Dr max ,nebo z Benu ) něco tam je ale 6 dní před Ms je moc brzo na závěry

lauraa01
autor
Dnes v 10:18
@lencaa11

@lauraa01 já bych udělala klasický test ( Dr max ,nebo z Benu ) něco tam je ale 6 dní před Ms je moc brzo na závěry

@lencaa11 Dobrý den, tento test je z lékárny Dr. Max – Pregnancy Test Comfort. Pohlavní styk proběhl před 13 až 15 dny.

dashyyy
Dnes v 10:31
@lauraa01

@lencaa11 Dobrý den, tento test je z lékárny Dr. Max – Pregnancy Test Comfort. Pohlavní styk proběhl před 13 až 15 dny.

@lauraa01 pokud byl styk před 13-15 dny, tak bych řekla, že čárka hezky odpovídá i když je ještě před MS, evidentně byly fáze dostatečně dlouhé 😉 držím palce

dashyyy
Dnes v 10:33
@lencaa11

@lencaa11 6dnů před MS přeci samo o sobě nic neříká, mohla mít ovulaci 12DC s cykly přes 30dnů a je to.. 24DPO už můžeš mít čárku jako tady a pořád 6dnů do MS

lauraa01
autor
Dnes v 10:53

@dashyyy Děkuju, ještě si v neděli udělám digitální test, který mi doporučil gynekolog.

klokanka31
Dnes v 11:29
@lauraa01

@klokanka31 myslíte ? Mám ještě 6 dní do ms

@lauraa01 To máš dobrý, já měla pozitivní test až dva dny po vynechání ms...

lucidvork
Dnes v 11:38

Za mě je to pozitivní. pokud opravdu nesmíš kombinovat ty léky s těhotenstvím, raději je už neber, případně si zajdi nechat udělat odběr krve 😉