Tydenni miminko neustále tlači
Ahojte.
Moje 9 denní miminko začalo strašne tlačiť a pucit sa.
Nonstop. Celú noc celý den. Zaspí na rukách od vyčerpania tak je chvíľku ticho a začne potom znovu.
Pediatrička mi doporučila masáže a nahrievanie ale mic nefunguje a ja už neviem čo robiť lebo ona nespí ja nespím ona sa strašne trápi. Normálne Kaká niekoľkokrát za den takže asi to sú prdiky ale neviem ako jej pomôcť. A ako spat.
Tak můžeš zkusit upravit svojí stravu, u někoho to pomůže, u někoho ne. Vysledovat, co by jí mohlo vadit, ale jsou prostě děti, které to tak mají a neuděláš s tím vůbec nic.
@jarka993 vždy ju dáme odgrgnut ale nie vždy to udela. Neviem nejak ako to udelat aby sme si odpocinuli aspoň na chvíľku. Ona je strašne kontaktné miminko ktoré ani nechce spat mimo mňa takže ešte do toho tie prdiky a nespime absolútne.
@parply uplne chapem moja prvorodena dcerka bola to iste🫣 Teraz malý je v tom úplne iný. Dcera tiež troela na prdíky kapali sme espumisan kapičky môžete kapať pred kojením, veľa pokládali malú na bruško , nosiť na tygrika a hodne opravdu hodne dbáť na odgranie. U nas to trvá klidne aj 20 min🫣😂 a ak toto vsetko je splné + čo ešte radia holky tak ostáva už len vydržať a vyčkať toto obdobie 💪🙏 ja viem že je to hooodne náročne ale ono to prejde🙏🍀

kojené?