Účast u přestupkové komise
Zdravím. Podávala jsem na jednoho člověka trestní oznámení, kromě jiných urážek mi vyhrožoval i smrtí. Šlo to na přestupkovou komisi. A mně přišel dopis, že k jednání jsem povinná se dostavit jako svědek. Když nepřijdu, hrozí mi 50 tisíc pokuta a předvedení policií. Já se toho člověka ale bojím, před 2 měsíci jsme se nechtěně potkali, a hned na mě chtěl zaútočit, naštěstí ho blokoval můj manžel svým tělem. Bojím se o svůj život, ale nikoho to nezajímá. V jednací síni se mnou nesmí být ani manžel, a když jsem se ptala jestli tam bude aspoň nějaký policista, tak že ne, že můžou zkusit požádat měšťáky o "dozor", ale že stejně nebudou ani oni smět být v místnosti, že by byli buď na chodbě, nebo někde v blízkosti budovy. Ale kdyby na mě ten dotyčný zaútočil, tak by mi to nijak přece nepomohlo. Mám nervy v háji, co mám dělat? 😭
Jít tam, je tam plná budova lidí ( svědků ), není se čeho bát. Nervuješ se zbytečně.
@anonym_a27439 To ano, ale když mě v jednací místnosti praští, zapíchne, tak jako co?
Jít tam, je tam plná budova lidí ( svědků ), není se čeho bát. Nervuješ se zbytečně.
@anonym_a27439 A možná se nervuju zbytečně. Ale ten člověk už dvakrát byl za mřížemi kvůli napadení. Stačí mě o něm slyšet, a už brečím, klepu se jak ratlík. Nechápu proč na to neberou ohledy. Mají od policistů jako důkazy smsky, nevím co po mě chtějí víc.
@anonym_autor sla bych.