Vánoční dárky
Přemýšlíte někdo už nad vánočními dárky? Já letos fakt nevím co kupovat...😒 A letos to musím stihnout všechno do října, když v listopadu rodím 🤔
Já už mám seznam( letos hodně stručný ) a asi bych to nakoupila ,ale finančně to nedám.Az v listopadu.Do konce listopadu musím mít nakoupeno a zabaleno.V prosinci to stíhat kvůli práci nebudu.
Naším budu kupovat nějaké dobrý kafe do kávovaru a k tomu nějaké mňamky a dám im peníze do obálky.Manzel dostane trika,spodny prádlo + košile.Defi lego a dcera k tomu panenku a nějaké drobnosti a syn taky triko a určitě poukaz na nějaké střelby.Hlavne synovi budeme kupovat nové lyže.Tak to bude mít takovej dárek ještě před Vánocemi .
Pro muže už vím. Chtěl by velkou patchworkovou deku, tak snad ji do Vánoc stihnu a ještě bych pro něj chtěla hrníček Stanley. Pro syna netuším, mamce se domluvíme se sestrou, tchyně dostane klasicky cigarety 😁
Přemýšlím, těším se, dělám si seznam. Kdysi by mi to přišlo nesmyslně brzo, ale teď s minimem času na poklidné nezávazné courání po obchodech to vnímám jinak. Dětem ale musím nechat čas si rozmyslet, co vlastně chtějí, aspoň do konce listopadu, dřív to u nás nemá cenu.
Taky jsem měla termín v listopadu, ale dárky tedy určitě ne. Na procházkách s kočárem se toho spoustu vymyslí a při nočním kojení zas spoustu objedná
Taky jsem měla termín v listopadu, ale dárky tedy určitě ne. Na procházkách s kočárem se toho spoustu vymyslí a při nočním kojení zas spoustu objedná
@lis6 Já to chci mít už z krku, budu řešit Elišky školu, mimino, a do toho ještě řešit dárky, to nee 🙈 Pěkně v říjnu aby bylo vše koupený a zabalený, a pak už si užívat advent nějak v poklidu pokud to půjde.

Moje mamka si přeje crossbody kabelku, tak tam je to jasný. Kluk si sám řekne asi někdy v říjnu, jako vždy. A to má v prosinci ještě narozeniny. Ovšem pro muže absolutně netuším, co koupit, jelikož novou koženou brašnu si přál teď k narozeninám 🙄. No a při hledání ideální brašny pro něj jsem našla ideální dárek k vánocům pro mě 🤪.