icon

Vysoké CRP bez příznaků

britney
Dnes v 07:46

Co může způsobit CRP 150 bez priznaku u staršího ale velice aktivniho člověka?
Bylo to zjisteno nahodou pri preventivce v patek.
Priznaky nejsou žádné, jen asi 2 -3 týdny predtim bylo lehke nachlazeni a suchy kašel
( poslechově čisté plíce)
CRP jde nahoru, v pátek bylo 130 a dnes 150.
V pátek byly nasazeny ATB jako prevence ale zřejmě nefunguji protože se crp zvysuje.

kajajaf
Dnes v 07:55

@britney u starsich lidi naopak pri zanetu muze byt crp nizsi. Nejakou pricinu ty vysoke hodnoty mit musi. Muze to taky byt imunitni reakce - infekce, uraz nebo chronicke onemocneni.

britney
autor
Dnes v 07:59
@kajajaf

@britney u starsich lidi naopak pri zanetu muze byt crp nizsi. Nejakou pricinu ty vysoke hodnoty mit musi. Muze to taky byt imunitni reakce - infekce, uraz nebo chronicke onemocneni.

@kajajaf nemá vůbec nic takovehó samotny Dr bylprekvapen a nevěděl co s tim .

levandule_k
Dnes v 08:07
@britney

@kajajaf nemá vůbec nic takovehó samotny Dr bylprekvapen a nevěděl co s tim .

@britney Tak ať to lékař konzultuje s kolegou, když neví, co s tím.

britney
autor
Dnes v 08:15
@levandule_k

@britney Tak ať to lékař konzultuje s kolegou, když neví, co s tím.

@levandule_k jiný tam neni, chtěli jsem rentgen plic, to jediné by připadalo k uvahu ale Dr zamitl. Takže nic, proto se ptám zde.

l_
Dnes v 09:11
@britney

@levandule_k jiný tam neni, chtěli jsem rentgen plic, to jediné by připadalo k uvahu ale Dr zamitl. Takže nic, proto se ptám zde.

@britney jak jako zamitl?!
Tak to reste jinde, ale necekejte

anonym_a65f33
Dnes v 09:17
@britney

@britney osobně bych zavolala do nemocnice a probrala ten stav s nimi, nepřijde mi v pořádku, aby s člověkem, kterému i na atb crp dál roste, nic nedělali.

safec
Dnes v 09:24

@britney Maminka měla vysoké CRP při zánětu v zubu, ten byl zjištěn až po rengenu, nic ji nebolelo a žádné potíže neměla.

kakba
Dnes v 10:35
@britney

@britney jak bylo zmineno. Muze se jednat o zanet zubu, mamcin kamarad dokonce kvuli tomu upadl do komatu, nevedeli proc a nakonec se z toho vyklubaly zuby.

britney
autor
Dnes v 10:42

Diky ..
Osobě není nic, cítí se skvěle, aktivní, žádná unava, horečka, bolesti.
Má tedy stále ten kašel- jen dráždivý suchý bez vykaslani,,popisuje ze ji dráždí jako šimrá v krku a nuti kašlat, před 3 tydny bylo lehké nachlazení, slzely hodně oci a teklo z nosu.

Dr poslouchal a prý plice jsou čisté, rtg netřeba .
Od zubu by snad mohlo byt ale zase nemá žádné bolesti- nic.
Po naléhání posílá do laboratoře na další testy? Neřekl jaké atd..

l_
Dnes v 11:13
@britney

Diky ..
Osobě není nic, cítí se skvěle, aktivní, žádná unava, horečka, bolesti.
Má tedy stále ten kašel- jen dráždivý suchý bez vykaslani,,popisuje ze ji dráždí jako šimrá v krku a nuti kašlat, před 3 tydny bylo lehké nachlazení, slzely hodně oci a teklo z nosu.

Dr poslouchal a prý plice jsou čisté, rtg netřeba .
Od zubu by snad mohlo byt ale zase nemá žádné bolesti- nic.
Po naléhání posílá do laboratoře na další testy? Neřekl jaké atd..

@britney ale poslech o nicem.nevypovida, pokud stale kasle, je nutny rtg..

barulina
Dnes v 15:17

@britney může být při autoimunite. Ja mam například Bechtereva a nenapadlo by mě to

britney
autor
Dnes v 15:24
@l_

@britney ale poslech o nicem.nevypovida, pokud stale kasle, je nutny rtg..

@l_ ano kasle hodně. Doslova se nyní zalyka pri hovoru.. nonstop.kasel..davivy, jako dráždivý. Volala jsem s ni a museli jsem ukončit hovor jak moc kaslala. Dr rekl ze to je ok.

l_
Dnes v 15:44
@britney

@l_ ano kasle hodně. Doslova se nyní zalyka pri hovoru.. nonstop.kasel..davivy, jako dráždivý. Volala jsem s ni a museli jsem ukončit hovor jak moc kaslala. Dr rekl ze to je ok.

@britney ne, to neni ok.. reste to jinde