Zlynda a krvácení. Máte zkušenost?

martinazp
26. dub 2024

Zdravím,
chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s touhle antikoncepcí. Užívám ji první měsíc, začala jsem brát na začátku cyklu a od té doby krvácím, je to už 11 dní, prvních 5 dní to bylo silnější špinění ale od toho šestého dne je to stále poměrně silné, tak jsem se chtěla zeptat, jestli je to ještě normální nebo jestli se to prostě časem upraví... V pondělí stějně asi budu volat mudr. začala jsem ji brát kvůli nepravidelnému a bolestivému cyklu ale zatím je to jen horší :/ chápu že to nebude hned srovnané ale abych měla menstruaci skoro 14 dní a konec v nedohlednu, to teda ne :/
Děkuji za odpovědi

valkyra7129
27. dub 2024

@martinazp vykašlala bych se na umělé hormony které tvůj problém s MS neupravi jen zakryji. Toto umělé svinstvo je ten největší driak co kdy člověk vymyslel. Já mela tak silnou MS že jsem dva dny nevylezla z domu a byla stále na toaletě. V noci jsem vstávala každou hodinu abych nespala v kaluži. Začala jsem pátrat po přírodní alternative. Doktor do mě chtěl nacpat HA. Ve skupině ALTERNA na fb jsem vyčetl z příspěvků o byline drmek. Koupila jsem si kapsle a takovou MS jakou mám teď jsem měla jen před těhotenstvím. Upravilo se mi PMS kdy jsem měla silene stavy úzkosti nadýmání deprese naštvanosti. Teď po dvou měsících užívání jsem jiný člověk.... Někdo doporučuje i kapky gynex ale nezkoušela jsem. Každopádně odpověď na tvoji otázku o HA u těchto pilulek nikdy nevíš co je normalni. Berou kontrolu nad tvými hormony. Buď ti sednou utlumi hormony nebo nadelaji ještě větší paseku.

martinazp
autor
27. dub 2024

@valkyra7129 Děkuji za odpověd... taky jsem z antikoncepce nebyla nadšená ale zas jsem to brala tak, že mám aspon pokryté neotěhotnění, stejně jsem o nějaké antikopcepci přemýšlela, ale teda za tuhle cenu, to na to prdím... jak se prosím jmenovali ty kapsle prosím?

levandule_k
27. dub 2024

Můžeš na svoje potíže vyzkoušet i pupalkový olej, vygoogli si jeho účinky. Drmek se dá brát v tinktuře. Drmek má vliv na progesteron, tedy se bere cca od 10 dne cyklu, eventuálně od půlku do začátku menstruace. Viděla jsem i bylinkovou tinkturu s názvem Bolestivá menstruace.

martinazp
autor
27. dub 2024

@levandule_k Děkuju 🙂

levandule_k
29. dub 2024

@martinazp Držím palce, ať je lépe. Jen ze zvědavosti, co ti na to řekla tvoje dr. že s tou antikoncepcí tak dlouho krvácíš?

martinazp
autor
29. dub 2024

@levandule_k dnes jeste neordinovala, budu volt zitra, tak dam vedet, ale krvaceni porad neustava 😢