icon

Změny názvu diskuzí

strom14
Včera v 18:51

Já se omlouvám, jestli to bylo nějak odhlasováno, či podobně, ale to přepisování názvů diskuzí je tedy absolutně matoucí.
Často rozumím tomu původnímu, pak to nějaký admin parafrázuje takovým stylem, že to čtu několikrát.
A celkově mi přijde zvláštní, že má někdo potřebu přepisovat názvy vytvořené uživateli, které neporušují pravidla.

Viz třeba původní vlákno ,,Pohyby ve 23tt" přejmenováno na ,,Placenta vpředu. Kdy jste začaly cítit pohyby?"

Nebo ,,Vidite tam neco, nebo jsem blazen?" na ,,Těhotenský test a slabá čárka. Je to pravda?"

Proč? Za mě to předtím bylo úplně v pořádku a hned chápu, na co se člověk ptá. Tohle parafrázování je jak z překladače a navíc úplně zbytečné.

duvera
Včera v 21:07

@strom14 nekdo se evidentne nudi tak vymysli tou cenzurou a naslednym prepisovanim kraviny...🐮

lv
Dnes v 05:04

AI to upřesňuje, což samozřejmě není vždycky úplně ideální. Mě zase ty diskuze typu Pomoc prosím matou, může to být všechno od domácího násilí, nemoci, testu, až po vyplnění dotazníku

1pomnenka
Dnes v 06:34

Mám stejný názor a měnit názvy je zbytečné. Kolikrát se stane, že je název jako otázka, já na ni ihned odpovím. Po změně názvu už ale moje odpověď nedává smysl. Jsem pak za mimózního debila, že neumím smysluplně odpovědět.

strom14
autor
Dnes v 07:39
@lv

AI to upřesňuje, což samozřejmě není vždycky úplně ideální. Mě zase ty diskuze typu Pomoc prosím matou, může to být všechno od domácího násilí, nemoci, testu, až po vyplnění dotazníku

@lv To jde ale preci za kazdym zakladatelem toho vlakna.
Pokud chce nekdo hodne odpovedi, tak se snazi nadepsat to smysluplne a jasne.
Nektera temata tohoto typu ani nerozklikavam.

Prepisovani ale uplne normalnich nazvu mi prijde vazne zbytecne.

miryp
Dnes v 08:04

Totéž jsem tu v minulosti řešila, protože mi to přijde fakt naprosto mimo a dostala jsem k tomu tento link s vysvětlením https://www.modrykonik.cz/faq/proc-upravujeme-nazvy-diskuzi/ Co k tomu dodat? Z mého původního názvu bylo zřejmé, k čemu se diskuze vztahuje, přesto byl upraven (tentokrát alespoň bez toho, aby změnili význam, ale chudák autorka diskuze, kterou tam zmiňuji jako příklad 🙈)