Dětský lékař MUDr. Weiss - Nymburk. Máte zkušenost?

losice32
10. bře 2021

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s MUDr. Weissem z Nymburka. Díky moc

dandaa
10. bře 2021

Chodila k němu kamarádka a hrozný, odešla od něj k jiné doktorce. Zjistím jméno a dám vědět. On je prý už unavený z práce a údajně čeká až po něm převezme ordinaci dcera ,ta je prý dobrá, ale má malé děti .

losice32
autor
10. bře 2021

@dandaa aha, moc děkuji

smiglovec
11. bře 2021

Ups, jen si dovolím...., já ležel v Nymburku na interně, a když jsem pogooglil, potvrdilo se mé podezření. Nemocnice smrti, co jsem tam zažil, to bych nikomu nepřál. Ale gynda a porodní chválej, ale to je mi prd platný, leda bych otěhotněl 🙂

dandaa
11. bře 2021

@smiglovec muže v Nymburské nemocnici operovali a vše naprosto perfektní. Daleko lepší přístup i zdařilá operace oproti nemocnici v Praze . Nebo pan doktor Felix na ORL, za ním se jezdí protože je vyhlášený, stejně tak pan primář Klepetko z onkologie . Sama jsem v Nymburce rodila a opět maximální spokojenost, narozdíl od Podolí. Nedávno jsme tam byli na rentgenu plic,žádné čekání, příjemný personál. Sousedku jsem tam vezla s úrazem nohy a opět vše naprosto v pořádku.

smiglovec
11. bře 2021

Věřím, ostatně jsem psal, že porodní je tam super. Ale o tý interně opravdu kolují hrozné zkazky. Bude mi pade, ale už jsem dost porouchanej. Ležel jsem tam s dalšími čtyřmi ve věku tak mého otce: jeden ukecanej, s ním jsem našel řeč, druhej velikej chlap, nemluvnej, pořád nakrknutej, a teď to přijde, třetí v terminálním stádiu rakoviny slinivky, vizáž prvorepublikovýho profesora frániny, hrozně trpěl, a já si občas poplakal, bylo mi ho hrozně líto. A čtvrtý dvoumetrový hubený, ale šlachovitý strejc, pořád sebou mrskal, každou chvíli si vyrval kapačku, snažil se zdrhat. Viděl jsem co vydrží cévka, než se pindík odpojí, jen to mlasklo. Takže po týdnu jsem toho měl celkem dost. Positivum bylo, že jsem se tam dobře vyspinkal. Ticho, klid, postýlky pohodlné.