MUDr. Talal Salloum, máte zkušenost?

lumafr
24. říj 2016

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti v Jihlavske nemocnici s MUDr. Talal Salloum. Dneska jsem byla v nemocnici na ultrazvukovem vyšetření kde ordinoval tento doktor. Předemnou byla v ordinaci nastávajici maminka, která když vyšla říkala že v ordinaci je špatná atmosfera a hlavně jednání pana doktora. Včemž bohužel měla pravdu, pan doktor byl doopravdy velice špatně naladěn a dával to pacientkam velice znát, dokonce došlo i na urážení pacientu. A když si pacientky manžel šel na něj stěžovat tak vše popřel a ještě řekl že jeho pani lže. Řeknu vám s takto neprofesionalnim jednanim jsem se ještě nesetkala a snad by se ani v nasem zdravotnictví nemělo vyskytovat. Máte někdo podobné zkušenosti?

achjonetusim
24. říj 2016

Doktora neznám, zkušenost nula. Moc jsi toho konkrétně nepopsala, nicméně mě zaráží že jsi šla na řadu po pacientce co si stěžovala a přitom víš co říkala v čekárně? Zároveň píšeš "dával to pacientkam velice znát" - s kolika pacientkama jsi chování doktora na místě probírala?

kika_21
25. říj 2016

@achjonetusim Asi stačila vlastní zkušenost. U nás tedy než dojdu ke dveřím, stihnu si vyslechnout klidně i román o doktorovi-je to dále...Asi to chce vybrat si jinou profesi. Pokud lidi zrovna nemusím...

rosalline
30. črc 2018

Mám zkušenost. A popravdě je to otřesná zkušenost z ultrazvuku. Absolutní ignorance pacientky, mě, mlel : to décko je mály, décko je mály. Kolik mélo minule? Odpovídám a on nic, ptá se znovu sestry, ta neví, tak znovu odpovídám a neexistuji. Já úplně vycvakaná a jak? Bavte se mnou, otočil se ke mě zády a bavil se s medikem, mě vyhodili za dveře. Nikdy jsem si nepřipadala, že mnou opovrhuje doktor víc, jak tenhle. Dali mi papír, objednejte se na příští týden... a nazdar. Hrozné jednání. Šla jsem odtud a bulela. Až partner tam volal, co je to za chování a příště už ho mít nebudu. Asi si budu hledat jinou porodnici

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru