Prevenar 13, kolik vás stál?
Ahoj holky, mluvila jsem s několika kamarádkami a zjistila, že u jednotlivých lékařů se ceny prevenaru liší, je to možné? Proč? Víte to někdo? Popř. podělte se kolik vás tála 1 dávka. Díky za odpovědi.
my máme jednu dávku za 500kč. Každý doktor si chce asi namastit kapsu jinak 🙂 v letáku co jsem dostala o prevenaru je napsané, že za jednu dávku se zaplatí max. 486kč, tže co je asi nad, už jde určitě doktorům..
My platili 480 Kč za dávku a za třetí dávku jsme už platili 500 Kč. Prý zdražoval dodavatel.
@jitulka1989 Smím se prosím zeptat, která pojišťovna jednu dávku proplácí? Klidně do IP, děkuju.
@janamal37 schvalne mrkni na www.zpskoda.cz odkaz na zdravotni programy 2015, bud jsou tam ockovani konkretne jmenovana nebo tenhle balicek. Treba je super, ze u klistovky proplatili vice nez polovinu za kazdou davku. Jako nemuzu si stezovat.
První dvě dávky nás stály 450, třetí už 500. To bylo v lednu. Když jsem se ptala na VZP tak mi řekli, že zrovna Prevenar neproplácí... 😠
Ahoj holky, já jsem si chtěla nechat Prevenar 13 proplatit u 211 (ministerstvo vnitra) a tak jsem si říkala, že bych se své částky vzdala ve prospěch dcery, a pracovnice pojišťovny mě vyvedla z omylu. Prý je Prevenar 13 částečně dotován pojišťovnami a pojištěnci si jej pouze doplácí. Pokud by se jednalo o očkování, které nedotuje pojišťovna, tak by příspěvek 500,- Kč proplatili. 😠
My jsme u pojistovny 207 a doktorka mi rekla ze pokud stihneme vsechny tri davky do 8 mesice tak nam to hradi pojistovna. Ale zda to tak je nevim, nedavali jsme
My jsme u VZP, loni jsme platili 3x 450kc a letos v cervenci za 4.davku uz 530kc ☹

Ahojky, nás stal prevenar 450,- kč jedna dávka. Ale bylo mi řečeno, ze se bude zdražovat jelikož pojišťovny na něj přestanou přispívat.