icon

Antimatky 🙂

pepibubu
27. lis 2012

Pro všechny mámy, které vědí, že své děti sice milují, ale občas (a klidně několikrát za den) by je s chutí vystřelily na Mars....

pepibubu
autor
8. pro 2012

@saminomimino Sami to víš, jsou v přesile 🙂 3 na 1 😀

saminomimino
8. pro 2012

@pepibubu ani nemlu,teď 4 na 1,muž má zlomený žebro 😀

vladla
8. pro 2012

Ahoooj! 😉
Tak oslava proběhla v pohodě.Akorát moje máma zapoměla přivést dáreček!Ne že bych nějak na dárkách lpěla,ale když jede na její narozeniny....
Jo a manžel pozval tchánovce na Vánoce!! 😒

valentyna25
8. pro 2012

Ahojte. K té knize. Jsou toho dohromady tři díly (tenhle, pak jak je větší a třetí je když mu přibude sourozenec), četla jsem všechny ještě když jsem byla těhotná a musím říct, že já se u toho teda neskutečně bavila. Takže já můžu jen doporučit jako oddechové čtení je to super!

sklenicka24
8. pro 2012

Holky pomooooooooooooc, než bude Ježíšek, tak mě odvezou....

Období " A POOOČ" (a proč), jsem jakžtakž přežila, otázku kdy bude padat sníh, jsem také dala,(díky bohu je u nás bílo) ale ten ježííííšek mi leze na mozek... Vojta vstává s otázkou kdy přijde a s tou samou usínáááá, bože, ještě 14 dníííí....TO NEDÁÁÁÁÁMMMMM 😠

renatalen
9. pro 2012

@vladla ty se s tchánovcema nemusíš? Já nesnášim, jak jsou u nás Vánoce rozlítaný. Doma rozbalíme dárky a letíme k manželovo rodině a pak k naší. Dovede si to představit se dvěma dětma. Letos to bude trošku jednodušší, naši přídou k nám. Jen doufám, že letos už nebudeme na Vánoce nemocní 😠 . Loni byla nemocná malá, předloni malej 😠 . Stává se z toho pomalu tradice...
@sklenicka24 u nás je to to samý 😀 . Musíme to přežít 😀

vladla
9. pro 2012

@renatalen Tři roky jsem u nich bydlela a stačilo. 😒
Pohlídají,pomůžou to zase nemůžu říct křivé slovo,ale myslí si,že můžou zasahovat do výchovy a dávají rady....to fakt nesnáším.Když jsme byli ještě u nich,tak plánovali i víkendy...a to bylo pořád,kdy přijedete a kam jedete a nechcete to udělat takhle...to by bylo určitě lepší.....Děs tedy pro mě!!!Manžel je mamánek,takže pro něj to bylo samozřejmé.
Takže Vánoce i když budou u nás budou v jejich režii.Už slyším...teď bude to a teď si dáme toto..... 😝

mataharyy
9. pro 2012

Tedy vy tu frčíte 😀

Já mám naprosto dost a dala bych duši za letenky kamkoliv 🙄

vladla
9. pro 2012

@mataharyy Já bych brala moře a sluníčko! 😀

mataharyy
9. pro 2012

@renatalen To všechno v jeden den? 😕 No na to bych se...
@vladla Budu na tebe myslet, já tu budu mít tchyni, tak budou taky klidné a veselé... 😅

mataharyy
9. pro 2012

@vladla Já cokoliv, hlavně ticho a klid, na dva tři dny... 😵 😵

mataharyy
9. pro 2012

@vlaru to mi trochu připomnělo Toma Hodgkinsona a jeho soubor o tom jak být líný rodič atp. Taky dobré čtení, hlavně když tam trhají rekordy do kolika je děti nechali spát a jakou snídaní je budili 😎 😵 😵

renatalen
9. pro 2012

@mataharyy právě že v jeden den, když nebyly děti, bylo mi to jedno, ale teď mě to nebaví.
@vladla tak to mám štěstí, že rady žádný nedávají, to bych taky asi nevydýchala... Tak přeji pevné nervy!!! 😉

renatalen
9. pro 2012

Dneska docela pohoda, protože se nemusí vařit, jdeme na svíčkovou k tchýni 😀

mataharyy
9. pro 2012

@renatalen No mě by 24. nedostali z domu ani párem tažných koní 😅 U nás to bude tak že 24. budeme doma (pravda bude tu i tchyně), 25. jsme zvaný na oběd k mámě, to půjdeme i k jedněm prarodičům, 26. a 27. půjdeme k druhým prarodičům a k tátovi... No pak se asi u nás protočí nějaké návštěvy a bude silvestr no a pak tchyně pojede domů a bude tu klid a mír a vrátíme se do normálu 😎

monyliny
9. pro 2012

Holky dcera mi včera oznámila,že ve škole řádí vši 😝 No a co si myslíte,že jsem našla u ní ve vlasech? 🙂 Hnidy,vytáhla jsem jich 26-fuj,hnus 😅 Tak,že od rána běží pračka na plné obrátky.Hadry,cejchy,polštáře a deky,zkrátka vše+odvšivování-KRÁSNÁ TO NEDĚLE 😀

renatalen
9. pro 2012

@monyliny tak to fakt nezávidim, by mě asi trefilo 😝

mataharyy
9. pro 2012

@monyliny aůů, tak to s tebou soucítím, jak jsme bydleli dva měsíce u máti, tak ségry je měli víc jak dva měsíce v kuse, když se jich zbavila jedna, dotáhla je druhá, jsem myslela že mě trefí, naštěstí (ťuk, ťuk) jim já nechutnám, nikdy jsem je neměla a doufám že to tak zůstane a klukům jsme vzali hlavu strojkem a bylo po starostech 😎

mataharyy
9. pro 2012

Jináč tedy jsem se právě rozhodla jít se "zasebevraždit" a jdu se pachtit s těsty na perníčky a vanilkové rohlíčky 😅

vladla
9. pro 2012

@monyliny Známe.To je školní kolektiv.Ale bojovaly jsme s tím i ve školce!!Je to pořád do kola! 😝

denisia
9. pro 2012

@renatalen my sme tak mali vianoce cele moje detstvo ... najprav vianoce u nas, potom neviem, ci nasi stihli uklidit zo stolu, a uz sme chceli k jednej babicke i druhej babicke ... ako deti sme to asi mali radi, neviem, ako nasi, boli sme 3 deti ... ale zvladli to a este asi predminule vianoce, uz vsetky 3 deti dospele s partnermi, sme to takto tradicne dali 😀 😀 😀

mataharyy
9. pro 2012

@vladla To je bohužel asi nějaký úděl školních zařízení, stačí jeden "zodpovědný" rodič a vši se točí dokola ☹ To je to co mě vytáčí, ne to že někdo někde chytne vši, pač to jde poměrně snadno, ale to jak se k tomu někteří rodiče dokáží postavit, to mi hlava nebere 😠

martiinkab
9. pro 2012

@bohuli cekam kdy se neco podobneho stane me :D :D :D daleko k tomu obcas fakt neni 😀

renatalen
9. pro 2012

Tak nějak, ve škole mají u nás vši taky bohužel každou chvíli 😖

sklenicka24
9. pro 2012

@monyliny u nás ve škole se také objevili, ale my zatím ťuk ťuk nic, kluci jsou hodně na krátko, tak bych to snad včas chytla. Nezávidím, držte se

denisia
9. pro 2012

u nas vsi zatial nie, teraz bola nejaka strevni viroza ...

sklenicka24
9. pro 2012

@denisia u nás jen nudlová a trochu kašlová, ale dalo by se říct, že jinak je vše ok. Snad jim to do vánoc vydrží. O školku mi tak ani nejde, ale ta škola, ta první třída je mazec. Dan zůstal doma s angínou a těch úkolů co musel dělat, no děs

monyliny
9. pro 2012

@vladla Teda to by mě můj naštval 😝 Chudáčku ☹

monyliny
9. pro 2012

@vladla 😝

cervena_vila
9. pro 2012

@monyliny Já měla naposled vši asi v osmnácti. Nemohli jsme se jich zbavit, mrchy odolné. Taky asi měsíc-dva. Difusil, tea-tree, pořád dokola... Ale bylo to pro mě moc hezké období, jak mě mamka každý den vískala ve vlasech a hledala je. 😵
Obě jsme zdokonalily grif na ruční zabíjení breberek, takže když přinesla kočka blechy, byla to brnkačka.

Strana