Antimatky 🙂
27. lis 2012
Pro všechny mámy, které vědí, že své děti sice milují, ale občas (a klidně několikrát za den) by je s chutí vystřelily na Mars....
Já jsem asi taky antimatka, starší dcera je na dopoledne ve školce a mně se ani trochu nestýská🙂Mladší dcera spala dvě hodiny na balkoně v kočárku, já doléčuju angínu, takže pohodička, leháro, četba knížky a ten klid 😀 Asi jsem divná 😀
Antimatky je založena soukromá uzamčená skupina se stejným názvem.Kdo má vážný zájem písněte mi pro možnost vstupu.Lenka
Holkyyy, Lenkaef založila soukromou skupinu, kde můžem drbat bez toho že po nás někdo bude koukat krz prsty 🙂

Ahoj antimatky 🙂 konečně normální skupina 😀
Mám doma 3,5 letou dračici a někdy je fakt "drsná". Ty její hlášky na mě,řikám jí terorista. Plánujeme ji pořídit sourozence, i si to sama přeje,ale pak už to bude náročnější, hlavně pro mě. Je schopná mi během půlhodiny vykecat díru do hlavy a mluví furt, i v noci. Jako miluju jí,ale mohla by být ve školce dýl 😀
@pepibubu pobavilo mě to,jak po nemoci ženeš děti do školky, my byly u Mudr. na kontrole a ona řiká Sofče, no,v pondělí můžeš do školky a Sofka nikdy tam nepůjdu! Dr: To by Ti ale chybělo a já na to Né,to by chybělo mě :D
Koukala jak pipi