Jak dlouhý byl vztah než přišlo dítě?
Ahojte.
Zajímá mě, po jaké době ve vztahu jste měli dítě.
Myslíte, že je hloupost si pořizovat dítě v době zamilovanosti?
Nebo čekat pár let?
Díky za odpovědi
@1eso1 po roku a 3 mesicich jsem otehotnela. oba sme to chteli
@suzanne_capulet a vše vám vychází? Jste spokojení?
Po 6 letech vztahu, 3 roky po svatbe🙂 V zacatcich v obdobi zamilovanosti kdy ma clovek ruzove bryle bych do toho jeste nesla😉
Jsme spolu téměř 10let. Po 2letech vztahu jsme chtěli dítě,ale podařilo se teprve vloni. Jinak ségra přišla do jiného stavu po půl roce chození a jsou spolu skoro 24let (a to ho před tím nesnášela 😂) brácha se švagrovou taky po půl roce a jsou spolu skoro 16let
@1eso1 jo jsme stále zamilovaní a spokojeni, sme spolu 3,5 let, pul roku od svatby a cekame druhého chlapecka 😊 ja jsem od zacatku vedela ze bude muž meho života, nejak jsem to cítila od prvniho pohledu tak snad nám to opravdu vydrží 😉
@suzanne_capulet to je fajn. Tak hodně štěstí přeju 😉
Po půl roce 😁😁😁 Malý má v červnu 7,loni jsme se vzali a teď jsem 22tt😁
@amazonkajanik možná lepší do toho praštit hned než čekat a pak se z někoho stejně vyklube pitomec
Po 2,5 roce, z toho jsme už přes rok byli manželé.
@hermanka88 ty joo... Tomu říkám skočit do vztahu po hlavě 😄 Ale je fajn, že vám to vyšlo. Hodně štěstí i do budoucna🙂
Po cca 12 letech, z toho 2 jako manželé. :D
Myslím, že lidi se by měli nejdřív poznat. Nechtěla bych řešit všechny ty novoty kolem miminka a ještě k tomu po třech mesících vztahu zjišťovat, že partner je takový a makový, ale i takovým lidem to klape. 🙂
@1eso1 jojo,však jsem se sama divila🤣🤣Já , taková co chtěla ty jistoty vždycky 😁Ale dítě chtěl, bylo to z jeho hlavy,poprvé o tom promluvil sám. Když se dozvěděl,ze jsem těhotná, tak byl nadšený a lepšího chlapa a otce bycha asi nenašla. Jinak moc děkuji za přání 🙂
Přesně po 2 letech teď, i když to bylo neplánovaně teda😄
Ja jsem otehotnela po 11mes vztahu😊a braly jsme se po 9 mes.vztahu🤣🤣
Otěhotněla jsem pár dní po svatbě rok a 5 měsíců po prvním rande 🙂
Dcera se narodila po 3 letech vztahu, po necelém půlroku snažení.
Začli jsme spolu chodit, do roka a do dne byla svatba, a za další rok (a kousek) 1.dítě. My už byli oba dost ve věku, tak jsme nic moc neprodlužovali 😉
@natysnovec to teda byla rychlovka 😄
Po roce skoro na den od seznameni svatba. Za 11 mesicu prvni dcera. Za dalsi dva roky dalsi dcera. No a planujeme treti 🙂 . Jsem stastna a spokojena. Kdyz vis, tak vis. A cekat neni nac 🙂
@1eso1 jj byla ....a vlasne o zadani o ruku ani nemluvim🤣🤣🤣
@natysnovec taky rychlovka? 😄
Přestali jsme se chránit po měsíci vztahu 😀 tak nějak jsme oba cítili, že tenhle vztah je to ONO. Ale nedařilo se 2,5 roku. Takže jsem rodila po 3 letech a 4 měsících vztahu. Jinak jsme spolu 11,5 roku, stále je vše fajn, milujeme se. Máme 3 děti, svatba za 3 měsíce 🙂
Po 10 letech (rok po svatbě).
Říká se, že poznávání by mělo trvat alespoň 2 roky.
@1eso1 tyden po zacatku chozeni🤣🤣🤣

@1eso1 budeme spolu 4 roky za 3 měs💜 a dnes 12tt 🍀