Jsem pořád vynervovaná
Ahoj,mám dvě děti, Samika skoro 4roky a Sebastianka 7 měsíců,partnera je hodný ale pořád jen pracuje svátky a soboty jsou u něj pracovní,neumí snámi trávit čas jako s rodinou vše společně někdy mi připadá že sem si děti udělala sama. Nic mě netěší nic mě nebaví sem otrávená z toho všeho doma uklízení vaření skákání kolem všeho kluci jsou na vcelku hodní,nemám nikoho komu se svěřit a vše mě dusí,nevím co to semnou v poslední době je jsem agresivní snad psychicky labilní jsem někdy tak vytočená skrz maličkost,mám v sobě tolik vzteku že když muj starší syn něco udělá (dá se to řešit v klidu) tak vybuchnu jak časovaná bomba. Pak si uvědomím co dělám ale to je pozdě. A moc toho lituji. Néé že bych ho fyzicky týrala to nee,ale hrozně řvu,mám to po matce,už přemýšlím že mám blok skrz ní (mou matku) sní se nestýkám špatné vzpomínky tořád mě za vše kárala a taky hrozně řvala mlátila mě hlava nehlava,a svěřit se jí někdy to vubec,vždy to dopdlo katastrofou. Nevím ja se mám hodit do klidu. Nějaká rada? Doktor-prášky? Psychouše?
@kacii ahoj, prosím, můžu se zeptat, za jak dlouho paní reagovala na tvé maily, myslím ta, co míchá Bachovky? Já ji psala, odpověděla mi a pak, když jsem popsala svoje trapeni, na které bych Bachovky chtěla zkusit, uz se neozvala, ani po urgenci... nechci na ni tlacit, tak jen pro info, za jak dlouho odepsala tobe? Dekuju 🙂
@pabka ja jsem ji psala nejak dopoledne a odpoledne jsem mela odpoved, kdyz jsem pak jeste psala ze dobre ze to nechavam na ni, tak mi rano napsala dobre a pak sjem se ji zeptala kam mam udelat objednavku a to mi odpovedela obratem a pak mi dosla automaticka odpoved, ze jsou odeslany. Za 5 dni jsem kapky mela u sebe od zacatku konverzace 🙂
Holky, tak mám objednané Krizovky pro sebe i syna 😀 , to bude pohodička, haha.
@kacii ahoj, nepřišlo mi teď upozornění, že jsi mi tady odepisovala... ta technika se mnou nějak asi nespolupracuje... 🙂 vyhledam maily, ale psala jsem ji určitě víc jak před týdnem... mozna je to uz i 14 dni.... zkusím znova zaurgovat... ale je mi hloupy ji popohanet... na druhou stranu jsem popsala vsechny svoje pocity a trapeni a na to uz mi neprisla zadna odpoved.. tak nevim..
Ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, v podstatě jen začátek... a chtěla bych reagovat na to magnézium.
Já ho začala brát kvůli tvrdnutí břicha jak jsem těhule. Jenže jsem to trošku flákala. A břicho tuhlo dál. Tak mi sestřička prostě řekla, že jako těhule můžu 4g denně... tak jsem si rapidně zvýšila dávku. Nevím jak na tvrdnutí, ale najednou jsem si uvědomila jednu nádhernou věc... jsem víc v klidu.
Předtím jsem byla přesně takovej ten uzlíček nervů, co ho dokázalo rozhodit cokoli, resp. hodně slušně řečeno vytočit cokoliv malýho. A že holka (je jí 6 let) mi dávala dobrej čoud... jenže já jí taky.
Denně byl doma řev, já z ní na prášky, kolikrát i z manžela. Prostě nervák cholerik hadr... strašný. Nikdy jsem taková nebyla, ale prostě točilo mě každej den něco. Jsem už dlouho doma, takže jsem začala vidět ty "nedostatky".
A teď? Manžel se včera pral se stanem... on je těžkej kliďas, ale už jsem na něm viděla, že je takovej jako trošku nabuzelej s tím švihnout. A já naprosto v klidu. Ještě jsem mu s úsměvem na tváři vmetla, že mu to magnézium asi taky naordinuju a vyřešila jsem jedním pohybem jeho problém se stanem 😀
Takže za mě - první co si dát je magnézium. Ono to fakt funguje. A pak samozřejmě pořešit to ostatní (více času na sebe, manžel víc doma, atd....).
@deathy
Ahojky, a jakou značku beres? Já zatím pijí ty tabletky co se rozpouští ve vodě a nevidím moc velký účinek. Tak asi půjdu do tablet. Předávkovat se nemůžu, MUDr. říkala, že se nedá ... ze tělo přebytek vyloučí 🙂 Já bych tak moc chtěla byt v pohodě kvůli male. Nemůže za to, ze její matka je nervak! 😉
@angipe Ahoj, beru normálně z lékárny Magnesii lactici 0,5 tbl. Medicamenta a je dobré si k tomu koupit ještě Calcii Carbonici 0,5 tbl. To je vápník a hořčík s ním prý "spolupracuje" tak aby to fungovalo.
Já si tohle koupila na doporučení léčitele, kterej to naordinoval mámě kvůli nějakým trablům. Tak jsem to zkusila. A dobrý 🙂 A jak píšu, jsem těhule, takže beru max. 4g denně. Mám to hozený 3x2 tablety (obojího).
Jen pro info:
http://www.pilulka.cz/magnesii-lactici-0-5-tbl-...
@deathy ahojky, odkdy to beres? ja ted musela zacit jist vapnik, mam z maxe s horcikem a ceckem asi. takove velke cucaci pilulky. beru to kvuli kolenum, uz je citim, jak jsem tehotna a kojim, po holkach pred lety jsem uplne odpadla a nemohla chodit, jak mi vapnik chybel.
a ze by to tedy melo vliv na vetsi klid? to by bylo bajecne. je fakt, ze ja to mam asi tyden koupene a vzala si jen dvakrat (malinova prichut, bojim se blinkani). a ty ostatni tablety muzu uz ted zkraje tehotenstvi? brala jsi je Ty?
@verusky Ahoj, já myslím že tím nic zkazit nemůžeš ani teď zkraje těhotenství.
Tyhle kombinace jsem nezkoušela a už vůbec né cucací. To já nemusím. Měla jsem teda už před těhu klasickou trojkombinaci vápník-hořčík-zinek, ale známý se nad tím akorát tak ušklíbl, že to prostě není tak úplně ono... takže jsem šla do těch tablet a fakt je potřeba to brát pravidelně. Jsem na to taky trošku lajdák, ale jak to beru 3x denně, tak dobrý.
@eva89pouzarova a co by se stalo kdybys vypadla sama z domu bez domluvy, jak pises ze vypadne s s detma ven,tak sama a chlapa nechat at se v tom racha s detma,prostě na pul hodky,hodku vystřelit jako protest. Mimco neumre hlady, starší taky ne. A manžel pokud tedy stoji aspoň za něco než za starou Belu by se mel postarat. Pokud mu je to jedno a nechá děti tak,případně ti to výčte, tak fakt nestojí za moc. Sorry. Děti mate oba dva, rozhodnuti dvou (doufám). Prace není omluva, každý potřebuje odpočinek. Já bych prostě nedělala takový servis chlapovi. Ano napíše se to dobře, ale věr ze pokud chlap nepozna tak mysli ze jsi na baterky.

@kacii
@ludmilad kto neskusí nevie 😉 ja budem tomu verit že pomozu,pani som napisala tak sa teším na odpoved . 🙂