icon

Kdy jste se od narození miminka konečně vyspaly?

verushe20
23. říj 2014

Ahoj, mam dotaz. Kdy jste se od narození miminka poprvé v noci pořádně vyspaly, respektive kdy miminko začalo spát v kuse celou noc..

Strana
z4
misha83
15. únor 2015

Prvniho pul roku spal krasne, pak nasledovalo dalsich 8 mesicu narocnych a ted zase pohoda.

micka1
15. únor 2015

Mám tří děti. Syn se budil každé dvě hodiny. Dcera začala spát celou noc v půl roce. Teď třetí dítě spí celou noc od 1.měsíce. Teď má půl roku chodí spát kolem půl9 a spí tak do 5. Dá si UM a spí tak do půl8.

werunqa
15. únor 2015

U dcery od 6 týdnů jejího věku a to byla plně kojená.Takže pohoda.
A syn teda spal celou noc zatím jen 2x někdy v těch 6 týdnech,jinak se v noci ještě na kojení budí.Ale mě to nevadí..všechno to tak uteče,že za chvíli budeme jen vzpomínat 😉

dokument
15. únor 2015

prosim, nemuzete k odpovedim psat i to, jestli kojite nebo davate UM? mne prijde, ze ty kojene deti spi hur, ve vetsine pripadu. Tak me to zajima, dekuji 🙂 (pardon, ze neodpovidam, u nas zatim ani jedna noc cela prospana, 15 mesicu, kojim a ani kase s UM na vecer nedavam).

hohe
15. únor 2015

Celou noc mi spí až na 2 výjimky 14 dní... Teď mě budí prcek v bříšku 😀

amazonka.k
15. únor 2015

Celou noc spí Kubíček od tří měsíců, spí tak krásně, že mi přijde nepravděpodobné, abych měla stejné štěstí i podruhé, nevyspaná jsem totiž absolutně nepoužitelná a nevrlá 🙂

bunny123
15. únor 2015

Celou noc spí od skoro 8 měsíců. Asi by to bylo i o cca 2m dřív, ale ještě jsem ji nutila v noci prso. Takže nám teď spí od 19:00-19:30 do 6:00-7:30.

hhanca
15. únor 2015

U nás celá noc prospaná až skoro ve 2 letech 🙂

cadeau
15. únor 2015

mame dvojcata a celou noc zacali spat az kolem 2 a pul let (obcas). E spala krasne celou noc od pul roka, V ma naopak tezke noci - od mala ho trapilo brisko, kolikrat byl proste 3 hodiny vzhuru, chtel se chovat, vztekal se... no a doted k nam bud jeden nebo oba prijdou v noci do postele a spime vsichni spolu (nebo spis pres sebe 😝 ). Povede se nam tak jedna dve noci do tydne, kdy spi v postylkach a my se fakt vyspime... kde je konec mymu vyspavani do obeda 😀

stellamax
15. únor 2015

Nám spala dcerka od narození celou noc. První 2 měsíce jsem jí budila na kojení, než mi došlo, že to nemá cenu. Budila se sama v půl šesté ráno. Že dobře spí celou noc už jí zústalo. Kojila jsem 5 měsíců.

anushka111
15. únor 2015

Tak u nás od 3,5 let vstávní už tak jenom třkrát za noc, do 4 roků to ustalo. Ale když se malá narodila tak nebylo vše ok - syndrom dráždivé dítě (bylo období, kdy jsem vstávala víc jak 70 krát za noc - dle naší neuroložky to je prý vyjimečné, ale stává se ... 😖 Teď už rok a půl spí jako ostatní děti a musím říct, že si spaní užívám jako nikdy předtím 😀

barinkas
15. únor 2015

kojené děti určitě hůř nespí, to je blbost, záleží na dítěti 🙂 malá byla kojená něco málo přes rok, plně asi 5 měsíců. Od narození spala jako špalek, na kojení jsem ji budila kolem 4 ráno asi do půl roka, už nevím přesně. A pak spala do 10 i do 11 občas 😀 No a já se vyspala od příjezdu z porodnice, tam tedy moc ne, ale doma v poho...hůř spí, jen když je nemocná. Teď má 2,5 roku, usíná mezi 21.30-22 a vstává v 8 zhruba.

mythologist
15. únor 2015

Ahoj, zkus precist Meredith Small: Nase deti, nase svety. Ono jen v Evrope a Americe si maminky mysli, ze zdrave miminko spi celou noc 😉

slunicqqo
22. únor 2015

u nás obě děcka během šestinedělí, chodili spávat v půl 8 až 8, budili se asi v půl 1, půl 5 a pak v 9 vstávali, po šestinedělí se to natáhlo , už se nebudili v půl 1 ale třeba až mezi tou čtvrtou pátou, napili se a většinou tak do půl hodiny až hodiny usnuli, byli oba na um, dcera cca od půl roku se pak spala uplně celou noc asi do půl 7 ráno. syn takto začal spávat až kol roka, jinak se pořád budil v těch 5 na mlíko. ted dcera 5 let, syn 2 roky, jak kdy chodí pořád spávat v půl 8 , jsou v pokojíku spolu, stávají většinou kolem 7. někdy spí někdy ne, stačí že jeden řve něco ze spaní a je to spíš dcera, furt se jí něco zdá a jak řve ,tak třeba vzbudí i mladšího, někdy mrčí on když mu rostou zuby, pořád něco třeba 14 dní je klid a do toho pak jsme vzhůru v noci třeba 2x, 3x . taky myslím, že dokud nebudou dospělí, tak bude pořád něco

Strana
z4