Hledání kamarádky pro sdílení mateřství v Ostravě
Ahojte 🙂
Hľadám maminku, ktorá by so mnou zdieľala svoje radosti ale aj strasti. Dlho som sa tomuto bránila, ale momentálne som v štádiu kedy sa už moje dieťa so mnou nudí. Preto hľadám maminku s bábätkom, s ktorou si sadneme a detičky sa budú zoznamovať a hrať.
Niečo nás:
Prisťahovala som sa do Ostravy pred 4 rokmi, za tu dobu som tu určite našla kamarátov aj známych. No problém je v tom, že ak už aj dieťatko majú (väčšina nemá) nevieme nájsť spoločný čas. Momentálne bývame v Bělském lese - Ostrava.
Mám osem mesačného chlapčeka, je hravý, miluje detičky aj dospelých. Stále vymýšľa nejaké lumpárny, je prieskumník, ale aj obrovský maznáč a spáč. Je veľmi kontaktný, takže na prechádzky a všade chodime 99,9% času v nosítku ❤️
Ja sa hneď na rovinu priznám, že som hrozný introvert a mám stres ži spoznávania nových ľudí. Ale situácia si to proste vyžaduje 😁
Mám čerstvých 25 rokov, no občas sa cítim aj na viac (hlavne keď vstávam v noci 1567893x 😂). Nehľadáme k sebe niekoho kto nás bude súdiť, poučovať, napomínať, telesne tresty neprichádzajú do úvahy, ja to robím takto, ty by si mala tiež. Sympatizujem s vedomou a milujúcimi výchovou, kojím, takže obcas potrebujem vytiahnuť aj to prso 😁 je to moje prvé dieťatko, takže sa stále učíme spoločne nažívať a spoznávať pre oboch nový svet a situácie.
Som dobrý poslucháč, môj humor je suchý, ale mám rada vtipných a pozitívnych ľudí 😁
Poprípade budem rada ak mi poradíte nějaky priestor kam chodia mamičky a hrajú sa spolu s deťmi. Ďakujem krásne, ak ste dočítali až sem.
@trsa
Ahoj,my jsme taky z JIhu tak klidne napis 🙂

@trsa Ahoj, já jsem se přestěhovala v minulém roce do Dobré (kousek od FM), nejsem místní. Ostrava pro nás není daleko. Mám půlročního chlapečka, taky kojím a také nosítkuju a je to moje první miminko. Je mi 30, ale citim se rozhodně na míň. 😁 Pokud by jsi měla zájem, ráda Tě poznám. 🙂