Maminka z Ostravy, s termínem v létě
Najde se maminka na pokec , která čeká miminko a je z Ostravy?Ja čekám mimčo na konci srpna😊
@snahnah ahoj, Já mám termín 28.8., čekám třetí a jsem z Písňových dolu.Ve středu me čeká odběr plodove vody🙁
Tak to je hezke.Asi chcete holcicku?😊Já mám dvě holky 11 a 14 let a teď čekám s přítelem naše prvni😊
@karkulka789 Přítelovo to bude taky první a chce kluka, mi je to fuk, hlavně, ať je zdravé 🙂
Ahoj já mám termín 17.8. a čekáme 3 mimi😁😁😁. Je to takový nečekaný dáreček😁😁😁😁. Jsem z Třebovic.
@snahnah Ahojky, první výsledky dobré . Žádný syndrom nema a bude to kluk😊ty podrobné by měly být do 14 dnů.a jak se máš ty?
@karkulka789 Gratuluju k chlapečkovi a dobrým výsledkům 🙂 my se asi necháme překvapit, co to bude. Snad to nebude neurotik, šprtám se ještě na dnešní zkoušku z pedagogiky a nic neumím samozřejmě 🤣 Na další screening jdu 3.4.
@snahnah teda tak šprtání ti nezávidím. Jsem ráda že tohle už je za mnou. Já jdu na kontrolní UTZ (screening) 4.4. 😁
@karkulka789 tak to je fajn že výsledky jsou v pořádku. A gratuluji k chlapečkovi.
@zofinecka Tak když jsem to zanedbala před 10 lety a na vysokou se vyprdla, musím teď. Pořád si opakuju:práce ve školství = volné víkendy, svátky, prac.doba do 17 hod. 🤣 po 5 letech v obchodech s nepřetržitým provozem 9-21 je to takový balzám na duši ta představa 😁 možná si to až moc idealizuju. Budem si držet palce, jo? :D Kam jdeš? Já jdu normálně ke svojemu MUDr., dělá i 1.trimestr.screeningy na Fifejdách. U prvního dítěte jsem v Brně byla odeslána do spec. Ordinace na tohleto.
Jdete holky na ten velký UTZ ve 20 tydnu? Ten me taky čeká za 14 dní.zitra jdu na kontrolní po odberu plod.vody.tak snad vše bude ok.uz cítíte pohyby?
@karkulka789 Jo, 3.4.jdu. A předevčírem začaly večerní diskotéky, jen z taťky má respekt a ještě se mu nepředvedl, ale velkého bráchu dneska ráno pokopal 😆
@karkulka789 já.to mám kolem 21tt,teď přesně nevím. Pohyby už cítím asi cca 3 týdny. A včera v práci to.stálo za to.
Ahoj, u nás termín 9.8. 🙂, doma máme čerstvě roční holčičku, druhá holčička je v bříšku. 🙂. U mě velký UTZ a hned i echo příští týden na fakultce.
To my máme 4 dětí.pritel 2 kluky...10 a skoro 15 a já holky 11 a 14.A teď spolu čekáme kluka😊
Jojo, docela malý rozdíl, ale jsem ráda, že holky budou mít k sobě věkově blízko.

@karkulka789 Ahoj, mám termín 19.8. a jsem z Mariánek 🙂