icon

Automobilová nehoda, co bude následovat?

lejkas
6. říj 2016

Mám dotaz holky - dnes ráno jsme s malou jeli nakoupit a měli jsme nehodu. Přede mnou jel nějaký dědáček,který prudce zabrzdil a já i přestože dodržuji rozestup jsem to už nedobrzdila a vrazila to do něj. Děda měl jen uraženou zásuvku od tažného a já naprasklý nárazník a odepsanou mřížku a pohlý chladič. Volali jsme policajty a ti mi oznámili, že viník jsem já. Že prý vždy je to ten kdo má nabouraný předek. Jo a podle policie má děda na autě škodu 10000 kč a já 5000 kč. Samozřejmě jsem s tím nesouhlasila a tak bude ještě správní řízení. Holky nevíte co bude následovat dál? Jsem z toho nějaká přepadlá?

Strana
z2
j.a.n.i
12. říj 2016

@lajla Ne, já souhlasím v tom, že šanci nemá (pouze jsem nesouhlasila s tím, že ta šance není nikdy), ale na místě už to odmítla tedy do správního řízení už to jde a proto nevidím důvod, proč to ještě prodražovat právníkem.

lajla
12. říj 2016

@j.a.n.i tak když už do toho jdu..tak se vším všudy ne? Když vidím šanci že jsem nevinná tak udělám pro to vše...aspoň já to tak vnímala...jinak by to správní bylo úplně o ničem ...ale už se stalo no

Strana
z2