icon

Je kontrola na neschopence o víkendech časově omezená?

9. říj 2023

Zdravím , jsem na PN ,a chtěla bych se zeptat , nevíte jak je to s kontrolou o víkendech do kolikati hodin můžou přijít? Vím že chodí na udání ,nebo namátkově ale čas mají určitě stanovený . Děkuji

Strana
z2
michaela666
10. říj 2023

Ještě je možnost požádat lékaře o změnu místa, kde budeš na neschopence, ale to opravdu záleží podle tvého zdravotního stavu. Kdyby to měl třeba na chatě nebo na zahradě doma, tak by s tím problém být nemusel, ale nikdo ti nenapíše místo neschopenky na restauraci nebo penzion.
Vycházky máš na 6 hodin? Prostě pojedeš tak, abys stihla obřad a nějaké posezení. Náhoda je fakt blbec a pak kvůli bráchově svatbě být bez peněz asi nechceš.

marge_s
10. říj 2023

Tak psala jsi, ze chves na akci 🤷🏾‍♂️ kdyby se mi zenik bracha, tak by mi to budto za ten risk stalo (a vedela bych, ze zlomena ruka se juchanim nezkomplikuje) nebo by se “nedalo nic delat”. Ale predstava, ze jdu ukecavat doktora at te pusti..,tak zkus to, mne by asi i ta svatba byla blba. Proste pokud jsi nemocna, tak se mas lecit.

autor
10. říj 2023

@marge_s tak akce je pro mě cokoliv 🙂 Jako kdyby šlo o obecní akci nějakou tak to neřeším to bych nešla to mi nestojí za to ,ale ta svatba mě štve no . Mají to dopředu vše naplánované a má být ted v sobotu . Kvůli mě to nebude nevěsta rušit

autor
10. říj 2023

@michaela666 mají to v restauraci ,mám vycházky do 17 hodiny

alice180
10. říj 2023

Tak to by ti mělo stačit ne?!

autor
10. říj 2023

@alice180 pokud u dr neuspěji tak bude muset

alice180
10. říj 2023

No upřímně bych s tím toho doktora vůbec neotravovala. To ti prostě na svatbu musí stačit. Stejně ti ty vycházky neprodlouží.

ele_nka
10. říj 2023

Mě doktor říkal, že mi může dát vycházky maximálně do 19 hodin. Na mě jednou přišla kontrola v pátek po 22 hodině, takže já bych to neriskovala. Stejně bych si tu akci neužila, protože bych měla nervy jestli náhodou někdo nepřijde. Takže bych šla jen do vycházek a pak dom.

veverka55
10. říj 2023

Vycházky mohou byt max do 19 hod. Pokud má bratr svatbu , šla bych na obřad a oběd a na to bych si případně nechala upravit vycházku, do 19 hod vecer doma. Neschopenka je neschopenka a hold bude muset stacit obrad a oběd bez večerního juchani. Osobne mi přišla tento rok kontrola v sobotu v 17 hod a paní říkala, ze dnes kontroluje cely den .

veroniquecz
10. říj 2023

@bartk tak asi záleží jsk které pracoviště, mám opačnou zkušenost.

Strana
z2