Kam jít, když se chci přejmenovat?
Dobrý večer,
mám dotaz. Nějak se jmenují a to jméno se mi vůbec, ale vůbec nelíbí. Je hnusné. Já se chtěla přejmenovat jako 13 léta, doma z toho pozdvižení, že jestli jsem neupadla na hlavu (jméno po tátovi).. Teď je mi téměř 40, už můžu, ale...v práci jsem si vymyslela přezdívku, stejně mě každý vola tím fuj jménem, navíc v podobe, kterou nedávám.kde jít, když se chci regulérně přejmenovat? Máma rika, že jedno z nejhezčích jmen, ale u mě brr. Zní jako nadávka.
Já se jmenuji Michaela. Doma naší měli psa Míšu, tak mi dali toto jméno. Od dětství ho nesnáším. Když jsem se seznámila s nynějším manželem, začal mi říkat Mischel a to se ujalo a každý mi tak rika.A já jsem spokojená. Žádné psi jmeno😊 jinak jak říkají holky. Martika
@pampelina18 moc hezké. Tak se jmenovala i naše lektorka na němčinu, skvělá ženská. Jasmína byla v módě pred takovými 12 lety, to skoro každá holčička v Praze byla Jasmína. Je to moc hezké.
@mischel117 já měla kámošku Michaelu s nějak jsem ji začala říkat Mischel a to jsem byla jediná a míč se jí to líbilo. Vždy se smála, že jo, proč ne.
A třeba i to jméno Jasmína by nebylo špatný. Klidně.

@pampelina18 Dnes uz se tak jmenuje kdekdo 🙂.Ja chtela tu princeznu,no 🙂