icon

Kolik lidí může sedět vzadu, když je tam autosedačka?

blandik
22. čer 2009

holky,

mám zvláštní dotaz - kolik lidí může jet v pětimístném autě, když je vzadu autosedačka. Můžou tam jet dva lidé a autosedačka nebo jen jeden člověk a autosedačka? Díky.

kijonkova.k
•
22. čer 2009

2 lidé,snad,ne?Vždyť tam jsou 3 pásy..pokud se ti dva zmáčknou,tak proč ne?

zany
•
22. čer 2009

Podle mě 2 😉 Pokud se tam vejdou, tak proč ne 😉
My máme vzadu i dvě sedačky a občas je nutné svézt i babičku, tak se dá vajíčko doprostřed a já si sedám dozadu k dětem. Je to sice nepohodlné, ale na krátkou cestu se to dá 😅

gingerlady
•
22. čer 2009

my uz taky jeli v 5....sice jsou tam ti dva vzadu jak sardinky, ale da se to🙂

jeudi
•
22. čer 2009

kdyz je to peti mistne tak vzadu dva

temperance
•
4. kvě 2010

Ahoj, mame taky jet v peti do zahranici.. a uz ted se hadame kam umistit autosedacku. Mame uz tu vetsi 9-18 kg a ja si myslim ze nejbezpecnejsi misto je za ridicem, ridic chce zase dat sedacku doprostred - abychom mohli dite zabavit z obou stran... bude to dlouha cesta takze nepocitam ze bude celou dobu spat...Co si myslite vy? Me to prijde uprostred nejmin bezpecne co?

berunda
•
4. kvě 2010

Nekde jsem cetla videla v testech a vcrash testech ze prave misto uprostred vzdadu je nejvic bezpečne 😉

aurecon
•
4. kvě 2010

temperance: Dle mě je nejvíc bezpečné místo vzadu uprostřed, ale jen, pokud tam má auto tříbodový pás. Jeli jsme tak nedávno a měli jsme okolo dost místa. Zato, když jsme autosedačku umístili vlevo za řidičem, tak jsme se pak nehorázně tlačili.

temperance
•
4. kvě 2010

Díky moc, to jsem se teda spletla. Tak snad to bude v pohodě.. i když jak zabavím jinak než jídlem (max jeste hračky a knížky)... fakt nevím 😅

fiallinka
•
4. kvě 2010

Temperance: fakt je dokázané, že nejlepší místo je místo za spolujezdcem, ostatně podívej se do většiny aut, kde ji najdeš 😉

Uprostřed vzadu to jde jen u mála aut, kvůli těm pásům...

temperance
•
4. kvě 2010

No my ji davame vetsinou za ridice.. nevim vzdycky jsem si myslela ze je to tam nejbezpecnejsi...

kristi
•
4. kvě 2010

muzou jet dva.

my mame sedacku taky za spolujezdcem, abych na malou videla,kdyz je potreba

mirrrkaa
•
4. kvě 2010

taky jezdime tak, ze jsou vzadu dva lidi a autosedacka, tu mame taky vzadu za spolujezdcem 🙂