Nechce být zapsán do RL dítěte, nebudu mít problémy?
Dobrý den,mám dotaz..Čekám miminko s chlapem,který dítě nechce..Já si ale mimi chci nechat..Chtěla jsem se zeptat jak situaci nejlepé vyřešit.Pro mě i vlastně jeho.Nechce mít s dítětem nic společného ani se nechce nechat zapsat do rodného listu.Jen já se bojím abych pak němela problemy na socialce,ohledně příspěvku a tak??Má s tím někdo zkušenost??,
@zelenaesmolda právě, člověk neví jestli se smát nebo brečet, naivita některých lidí je do nebe volající. Beztak to měla předem dobře promyšlené.🙄
@gruyerre mrcha byt nutne nemusela,treba to opravdu puvodne chtela zvladnout sama ale narazila na realitu zivota svobodne matky v cr...
no mě je ho líto zachovala se jako mrcha 🙂
@zelenaesmolda no heleď, to si ale měla zjistit dřív, než někoho požádala, aby ji zbouchnul. Když chtěla být svobodnou matkou, tak nejdřív měla zapátrat, co to obnáší, takže podle mě mrcha je. Ale jeho nelituji, jeho počínání bylo hloupé a nemorální.
@gruyerre to je pravda,mela si to poradne zjistit ale nektere veci proste nezjistis dokud to neprozijes.ja ho taky nelituju,je to blb
to mas pravdu 🙂
@petulajdak tak hlavně, že víme celé jméno toho zploditele.
@petulajdak já asi nechápu dotaz? Chceš vědět, jestli on má povinnosti ti uhradit interrupci? Nebo jestli budeš mít nárok na výživné? A proč tu uvádíš jeho jméno?
@silgaga Co se týče sociálky, tak 8 let zpět, když jsem tohle řešila s klientkama, tak problémy byly, jelikož sociálka po nich chtěla, aby si zvýšily příjmy všemi jinými způsoby, než dávkami, tzn. i tím, že uvedou otce a budou žádat alimenty. Pokud to neudělaly, tak tam byl nějaký fígl na to, že jim ty dávky nepřiznali, ale už si nemůžu vzpomenout jaký...

@xxlenka proc chudak?je to jeho vlastni blbost,ze na neco takoveho pristoupil