icon

Odpověď na úřední dopis bez stresu. Jak na to?

dokumentuj
13. dub 2025

Ahoj holky,
možná to bude znít jako blbost, ale dneska mi přišel dopis z úřadu a úplně jsem se z toho složila. 😥
Jsou tam paragrafy, úřední jazyk, nějaká lhůta na odpověď – a já fakt netuším, co a jak jim mám napsat.
Kamarádky taky moc neví... a já se bojím, že když jim odpovím blbě, ještě si přihorším.

Máte s tím některá zkušenost? Napsaly jste odpověď samy, nebo si nechaly poradit?
Budu ráda za každý tip nebo jen povzbuzení – já jsem z toho dost vystresovaná. 😔

Magda

alice180
13. dub 2025

@dokumentuj 😂😂

berenika39
13. dub 2025

nebude to nějaký fake?

alice180
14. dub 2025

@berenika39 no spíš úplně jiný cíl,podle fotky, která tam původně byla a názvu profilu.

fire85
14. dub 2025

@alice180 jak cíl? Tak asi je napsáno co po tobě chtějí, čeho se to týká...atd...není nic jednoduššího než jim napsat mail , zavolat ...hlavně to nenechat byt

alice180
14. dub 2025

@fire85 v profilové fotce byl obrázek nějake stránky, která se shoduje s jménem. Reklama ?!
To mi přijde jako cíl tohoto příspěvku. Fotku uživatel smazal. Večer tam ještě byla.

miryp
14. dub 2025

@fire85 @alice180 ale tu diskuzi nezaložila, ona vysvětluje, že za tou diskuzí byla ze strany její autorky skrytá reklama... Každopádně nemá smysl se tím zabývat, autorka už má zrušený profil...

alice180
14. dub 2025

@miryp dokonce