icon

Odřený obličej u dítěte. Hlásit škodu na pojišťovnu?

cila9
4. čer 2023

Dámy, malá si odřela obličej a já nevím, jestli to hlásit na pojišťovnu. Nejsem typ co by hlásil každou blbost ale když je to na obličeji,tak nad tím uvažuju. Poradíte prosím, jestli to je na nahlášení nebo ne?
Díky

Strana
z2
jancazao
4. čer 2023

@cila9 to psané slovo vyznívá úplně jinak než to člověk myslí...
Pokud si myslíš, že dítko bude lepší vzít k lékaři a řešit pojistku, tak já souhlasím.
Moje odpověď byla pro holky, které tě od řešení pojistky odrazují. A vysvětlovala jsem, proč jsem šla se synem k lékaři s modřinou...

lv
5. čer 2023

Měla jsem sedřenou celou jednu tvář, pojistku jsme uplatnili, po 2 letech ještě jednou jako trvalé následky (1cm jizva, co nakonec zmizela), takže já doporučuji uplatnit. Na to ji máte.

tinaprofi
5. čer 2023

@cila9 nechapu, jak je mozne, ze admini tem dvoum imbe*ilum, kteri tady defacto hejtujou
naprosto vsechno dovoli vubec diskutovat... Nicmene dneska uz se da pojistit a nahlasim defacto vsechno. Pokud ma opravdu velkou plochu poranenou, tak samozrejme lekar a ten uz to s pojistovnou vyresi - myslim tim papirove, vy jen budete s pojistovnou resit, jak se to stalo atd.

cila9
autor
5. čer 2023

@lv o to mi přesně jde. Kamarádky syn měl jeden maličký steh na líčku a vypláceli dvakrát, jednou hned a podruhé asi za rok, protože má mikro jizvu. Ale bylo to šití,tak jsem si nebyla jistá, jestli i sedření by do toho spadalo.

cila9
autor
5. čer 2023

@jancazao jasně. Tak pokud měl syn zasažené oko (ikdyby jen modřina) tak to mi přijde v pořádku to řešit.

dandaa
5. čer 2023

Syn si odřel nos a mě i tržnou ránu, ošetřeno na pohotovosti. Pojistka vyplacena jak ze školky tak i naše. Od toho přece pojištění je . Čeká ho ještě nějaké ošetření kvůli jizvě.

evculinda
5. čer 2023

@cila9 určitě zkuste, pojistku ji zřejmě platíte, zkuste. Nejhůř nedostanete nic, ale já bych zkusila. Protože sama jizvu na obličeji mám, spadla jsem v dětství na motorce (před 30 lety), no a co. Řešilo se to mašličkou u doktora a já mám dodnes nad rtem viditelnou jizvu, peníze nám za jizvu dali, je to na obličeji.

evculinda
5. čer 2023

já doporučuji pojistnou událost uplatnit. Na to ji máte.

levandule_k
5. čer 2023

Já bych to nahlásila, maximálně ti řeknou, že se ti na to pojistka nevztahuje.

Strana
z2