Pas pro miminko
Ahojky, ptám se hlavně těch, co pas už vyřizovali nebo o tom něco ví..
Prosím Vás, jak je to s cestovnim pasem pro miminko? Musí mít tedy jen svůj nebo ho musím mít uvedeného taky v mém pasu? Musí tam mít fotku? Na jak dlouho pas je?
Hlavně u mě situace je taková, že bydlíme v Německu, ale máme v ČR rodinu za kterou chceme pravidelně jezdit..každé 2-3 měsíce.. jen mi to nejde dohromady s tou fotkou..děti a kort miminka se přece mění a rostou pořád a když ten pas potrebuji dlouhodobě a ne jen jednorázově na dovolenou?
Děkuji za odpověď
@laka_lacenda problemy by byt nemely,mala mela pas kdyz ji byly dva tydny,ted ma 15m a zadala jsem o novy protoze si neni podobna.nikdo mi zatim na letisti nic nerekl ale rikala pani na urade,ze spouste rodin to zkazilo dovolenou
@betelgeuzz tak si přečti ještě jednou co jsem napsala.
..... Neříkám že mám pravdu já nebo oni. Jen prostě tohle mi sdělili, tak jsem to brala jako fakt od někoho, kdo na tom úřadu pracuje.
Tohle jsem napsala a tohle je pro tebe obhajovani pravdy? Hmmm, koukám že tobě spíš dělá dobře se na někom hojit. Jak už jsem napsala, už se ke mě vůbec nevyjadrujte

@miba10 nemyslím si, že by tu z tebe chtěl někdo dělat idiota, jen jsme uvedly na pravou míru informace, které jsi psala a zároveň jsme se tě snažily upozornit, že ti úřednice řekla blbost, a že bys mohla mít v zahraničí potíž...