Propustka z práce pro přítele, abych mohla s druhým dítětem k lékaři
Dobrý den.Potřebuji poradit.Musím se synem na kontrolu k doktorovi na kožní.Potvrdí mi tam propustku pro přítele,když bude hlídat druhé dítě?Půlročního prcka nechci s sebou tahat na kožní.Děkuji
Mně vždy bez problémů;)
@moxha A to vezmete propustku a zeptáte se,ju?!Třeba jak lékař může vědět,že ta dotyčná nelže?Nebo něco se k tomu potřebuje,že opravdu to druhé dítě má?Moje praktická mi to taky v klidu potvrdila,ale asi záleží na doktorovi,no.A taky praktická ví,že mm dvě děti,ale kožní ne.No uvidíme.
@gruyerreto asi ne.Ještě by tam zapomněl papír,co musím dávat dětské doktorce.Já prcka beru vždy s sebou,ale z kožního mám strach.Zkusím to a kdyžtak si vezme dovolenou,když to neklapne.
@mola182 kozni bych jako problem nevidela,to mas vetsi sanci,ze se necim nakazi v obchode nez na koznim...
Nemel by byt problem potvrdit, ja to rak delam bezne, kdyz jezdim na kontroly a manzel mi doma hlídá prcka 😉
Je to samozrejme i o lidech, nekdo da razitko, nekdo remca a pro nekoho je to hrozny problem... Kdyztak reknete, ze vas manzel dovezl, napisou mu na propustku "doprovod" a hotovo
Tak nerikej ze to je pro manzela a proste ji strc propustku..oni na to stejne nekoukaj..a kdyz tak rekni ze to je pro chlapa ze vas tam vezl. Jim je to jedno.
Zkusím a uvidím.Kdyžtak si vezme volno.Děkuji
vzdy potvrzuji propustku pro toho kdo prijde s deckem do ordinace.Nelze potvrdit pro nekoho kdo je doma a vzdy potvrzuji na konkretni jmeno a samozrejme se divame kdo je tam napsanej.Nemuzu prece vedet zda bych nepotvrdila nekomu koho nevidim,ze neni nekde jinde,mohl vy i neco nekde pachat a ja bych se dopustila podvodu
Me taky vzdycky vsude dali razitko,kdyz jsem s jednim byla u doktora a druheho hlidal pritel.Akorat tam vzdycky dopsali jeho jmeno.A kdyz je napriklad potreba jit k lekari s miminem,tak je logictejsi,kdyz starsiho hlida otec a s mladsim jde maminka,protoze tatka asi tezko napr.nakoji ...
Odevzdám propustku a řeknu,že potřebujete pro manžela jenž hlídá nemocné dítě....
domlouvám termíny na odpoledne kde to jde, aby to stihl z práce a nebo se potkáme přímo u doktora, já tam dojedu s malým, on si odskočí z práce. Pak není problém pro sestru potvrdit propustku pro manžela, protože ho vidí, jak si bere malého a jdou se projít ven /pokud je co chytit, např. u obvoďačky) nebo sedí a hrajou si v čekárně (pokud je to třeba u zubaře nebo na gynekologii, kde není moc co chytit a kde dokonce třeba je i malinký dětský koutek 🙂

Myslím, že se na to nevztahuje ani jeden důvod pro propustku. Oficiálně, kvůli tomu, že vám doma hlídá druhé ne, ale jestli vám sestra nebo lékař dá razítko jen tak z ochoty to se dozvíte až u lékaře. Někdy stačí domluva.