9 měsíců - v noci je nervózní a nespí
Dobrý den, procházela jsem ostatní příspěvky ale nenašla jsem nic podobného tak prosím o radu.
Můj 9mesicni syn spal od začátku špatně, teď to ale vyvrcholilo k nejhoršímu. 😐
Od mala má rezim-vykoupat, najíst a spát, který nám funguje, ale asi tak max. Do půlnoci.pak se začíná budit a je celkově nervózní. Furt háže ručičkami okolo obličeje, hledá dudlíka, procitne a sám neusne. Musím ho uhoupat a pak většinou dospi snama v posteli.navic má teď "olezly" prst od slin a v noci si to škrábe a tím se i budi
Já měla také nespavce no teda furt je. Nic nepomohlo musela jsem si sním jít každý den tak od 2,3 od ráda tak do 5,6 hrát . To začalo asi po půl roce a trvalo to roka a kousku asi. Pak jsme vždycky šli zase spát. Prostě je vyspalý a nepotřebuje tolik spánku. Nechci nějak strašit nebo tak něco, akaždé dítě je jiné syn nespí do teď chodí spát kolem 11 a vstáváme o půl 6 do školy a to chodí teprve do první třídy. Dcera je opak ta v 8 hodin lehne a hned spí a to má od malička. Já si myslím, jestli to není lehká forma hyperaktivity ale to je opravdu jen můj odhad.
Pokud spí aspoň s Váma tak je to fajn. Dělá to takhle asi hodně maminek. 🙂

Sázela bych na zuby... Zkusila bych dásna masírovat nějakým přírodním olejíčkem při růstu zubů (nám se osvědčil Karel Hádek).